Комисар Бойко Рановски: Скоро „Гражданската отговорност“ ще се обвързва с нарушенията на пътя

Само в ПИК
Комисар Бойко Рановски: Скоро „Гражданската отговорност“ ще се обвързва с нарушенията на пътя
Дата
Дата
4835
Коментари
3
Комисар Бойко Рановски: Скоро „Гражданската отговорност“ ще се обвързва с нарушенията на пътя

Скоро „Гражданската отговорност“ ще се обвързва с нарушенията на пътя. Планираме това да стане през 2018-а. Това каза по време на семинар „Високи компетенции по безопасност на движението по пътищата – качествена публична информираност“ комисар Бойко Рановски - началник на "Пътна полиция".

„Над 822 492 документа за контролна дейност са издадени през десетте месеца на 2017 г. Имаме увеличение с над 108 000 документа в сравнение с 2016-а. Отнети са регистрационните табели на 13 663 МПС до 26 ноември т.г. От началото на годината имаме установени 22 779 водачи без свидетелство на управление“, обясни Рановски. Той уточни, че тук попадат лица с временно отнето свидетелство или лица с несъответстваща категория, с изтекъл срок на валидност, както и такива, които никога не са притежавали книжа.

„11 863 са за след употреба на алкохол, от тях 5 681 – с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда. Имаме ръст и на водачите с наличие на наркотични вещества в кръвта. В Бургас са най-много регистрирани водачи след употреба на наркотици – 379. Става въпрос за летните месеци“, добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Напиши коментар »
(3)
2
Как не им омръзна да говорят едно и също толкова години.Скоро-скоро и никога.Също като електронното правителство.Само дето се усвояват едни пари и нищо.Управници плямпачи.
3
Аре ,че побелЕх вече това скоро за нищо го нямат !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Седнали двама приятели да пийнат и да си припомнят старите времена. Единият попитал: - Е, какво ще пием? Ракия или вино? - И бира, и бира!