Комисията по отбрана ще проведе изнесено заседание в 61-ва механизирана бригада в Карлово

Само в ПИК
Комисията по отбрана ще проведе изнесено заседание в 61-ва механизирана бригада в Карлово

Автор: ПИК
Дата
Дата
3093
Коментари
2
Комисията по отбрана ще проведе изнесено заседание в 61-ва механизирана бригада в Карлово

Комисията по отбрана на 44-ото Народно събрание ще проведе изнесено заседание на 17 ноември 2017 г. в шестдесет и първа механизирана бригада в Карлово. Заседанието, което е в навечерието на бойния празник на Сухопътни войски - 19 ноември, започне в 17.00 часа във военното формирование.

По-рано народните представители ще разгледат 61-ва механизирана бригада, водещо формирование от състава на сухопътните войски. Те ще се запознаят с личния състав, ще разгледат въоръжението и бойната техника на бригадата в контекста на работата по проекта за модернизация на СВ.

Предвижда се членовете на Комисията по отбрана да посетят община Карлово и да се срещнат с кмета на града д-р Емил Кабаиванов. Народните представители ще получат информация как бригадата се вписва в живота на общината като предпоставка за решаване на трудните проблеми с некомплекта от личен състав във Въоръжените сили.

Народните представители ще положат цветя пред паметника на Васил Левски в родния град на Апостола.

Напиши коментар »
(2)
1
Така трябва! На принципа "Преживял съм и разбрах". Браво на тази комисия от Парламента! Все пак и въпреки всичкото сторено от нея до момента! А председателят на същата комисия да не вземе да пуши, като комин и да дава отрицателен личен пример! Нека да бъде ден без вреден цигарен дим и реално повече мисъл за отбрана и сигурност!
2
Една цигара за фасон? Ми хайде в крайна сметка, все пак може. Християнин не значи Христос. По всяко време на деня. И няколко усмивки в плюс. То не е въпросът да се напушиш до козирката. Няма пълни забрани за нищо в Християнския ни свят! Въпросът е да се покаеш и поправиш ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

- Мамо, мамо, елхата гори.

- Не се казва елхата гори, а елхата свети.

- Ами добре, ама да знаеш, че и пердетата светят.