Компания по чашка брани злополучния банкер Цветан Василев

ЧАС ПИК

Компания по чашка брани злополучния банкер Цветан Василев

82307
на 02.08.2014
Компания по чашка брани злополучния банкер Цветан Василев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Злополучният банкер Цветан Василев, за когото агенция ПИК разкри, че има пусната европейска заповед за арест (виж в Още по темата), активира нов обществен защитник в своя полза.

препоръчано

Тази сутрин журналистът Петър Илиев грозно нападна прокуратурата и я обвини в репресивни действия спрямо КТБ.

Същият този Илиев обаче пропусна да отбележи, че е мъж и другар по чашка на главната редакторка на вестник "Банкер" Бистра Георгиева. Въпросната жена преди години продаде своя дял от ИПК "Родина" на фирма на банкера Цветан Василев за сумата от 6-7 милиона евро. Семейството й сега защитава "безпристрастно" Василев.

Илиев и Георгиева се превърнаха в поредните обществени защитници на криещия се в Австрия банкер, наред с маргиналите Татяна Дончева и Огнян Стефанов.

Техни познати твърдят, че Илиев, Георгиева и Василев често са засичани в алкохолни запои.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК