БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Коритаров разкри защо му нарязаха гумите, свърза вандалщината с Русия

Само в ПИК
Коритаров разкри защо му нарязаха гумите, свърза вандалщината с Русия
Автор: ПИК
Дата
Дата
7432
Коментари
4
Коритаров разкри защо му нарязаха гумите, свърза вандалщината с Русия

На пръв поглед нарязването на гумите на автомобила на журналиста Георги Коритаров изглежда като дребна битова провокация. Това Георги Коритаров в сутрешния блок на Нова телевизия.

Журналистът уточни, че инцидентът се е случил „зад гърба на ГДБОП”, а той е открил пораженията по колата си след края на публицистичното си предаване.„Беше малко странно, че е проявена такава дързост от извършител на деянието”, каза Коритаров по отношение на това къде е извършено престъплението.

„Като има предвид какво се е случвало с наши колеги, няма никакво основание да бъдат сравнявани като щети. Това, което е станало с мен, е много дребно в сравнение с техните престъпления”, заяви той и припомни инцидентите с Генка Шикерова, Сашо Диков и Васил Иванов. 

На въпрос дали смята, че извършеното може да има връзка с работата му като журналист, Коритаров отговори: „Не го изключвам, напълно е възможно”. Той, обаче, отказа да прави предположения откъде би могло да идва това „предупреждение”.

Журналистът, обаче, призна друго: „Преди доста месеци твърде доброжелателно бях предупреждаван, в коректен тон, да бъда по-мек и по-безкритичен към руската агресия в Украйна, да не наричам това „агресия” и по възможност да съхранявам достойнството на тази велика държава”. Той, обаче, отказал. С човека, който го предупредил, се познават много добре и, по думите на журналиста, той е „добре запознат, има информация от средите, от чието име ми говореше”.

Друга тема, по която Коритаров работи и би могла да има отношение, е настояването му да няма давност за извършеното при Възродителния процес и да не се дава трибуна на националпопулизма и ксенофобията.

„Днес ще разбера дали има записи и въобще какви доказателства има”, каза още той. Коритаров заяви, че осен към МВР, ще се обърне и към „други органи”, визирайки най-вече ГДБОП, с които и преди имал отношения.

Напиши коментар »
(4)
2
Алберт Коритаров служи вярно 12 години на Шести отдел на ДС, косвено и на КГБ. Някой има ли отговор, защо сега Алберт е против цяла Русия ? Жокер: Парите са виновни.
3
Доносника Алберт, явно е направил мръсно на някой, както той си знае и са му видели сметката. А сега е времето да се покаже като ВЕЛИК РУСОФОБ.
4
До "оз. п-к от ДС. Абе казвал ли ти е някой какъв си идиот? Властването на комунягите се дължеше на подкрепата на СССР и тоталното следене. Съгласно устава на БКП всеки член е длъжен да слухти и донася.Цялата им партия беше от доносници. Комунисти ставаха най низшата прослойка на обществото. Те изродите нямат СРАМ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Иванчо говори с баща си: -Татко, ти си голям късметлия! - Защо? - Няма нужда да ми купуваш нови учебници! Оставам в същия клас!