Вход
София
Времето в София 20 o C

Корнелия Нинова не е проста, но Гергов, Първанов, Овчаров, Станишев са милионери! Каква ти лява партия?

Корнелия Нинова не е проста, но Гергов, Първанов, Овчаров, Станишев са милионери! Каква ти лява партия?

на 07.01.2017
2733
26
Корнелия Нинова не е проста, но Гергов, Първанов, Овчаров, Станишев са милионери! Каква ти лява партия?

Правят се някакви тъпанарски квалификации за елементарни неща в нашия политически живот. Политолози, социолози, телевизионни журналисти и журналисти в печата непрекъснато говорят, че в парламента имало леви партии и десни партии. Това е безумие, това е простотия! Тези хора не разбират какво говорят. В нашия парламент 26 години никога не е имало истинска лява партия. Всички партии, особено през последните 8 години, са от десни по-десни.

Най-дясната партия е БСП! Аз се учудвам на самочувствието на Корнелия Нинова, която иначе не е прост човек – интелигентна е, умее да защитава позиции, безспорно тя е борец. Но се учудвам на нейното съзнание, че едва ли не БСП ще извърши една революция в нашия политически живот, което няма нищо общо с истината.

И сега Нинова ми говори: „...лявата политика на БСП, лявата политика на столетницата...”. Абе, каква лява политика бе, г-жо? Нали най-много милионери като бройка има в БСП. Хайде някой да ме опровергае!

Георги Гергов ли не е милионер? В интерес на истината, той е ултрамилиардер. Едва ли има по-богат от него човек в България. Да припомним – Гергов е собственик на целия Стар град в Пловдив, на Пловдивския панаир, на хотели, на суперлукс почивен комплекс от няколко хотела на морето, на ЦУМ. Този човек, майка и баща, още малко ще ни изкупи и нашите апартаменти. И тях ще ги притежава, стига да поиска. Станишев не е ли милионер? Първо, жена му е официална милионерка. Тя унаследи имотите на първия си съпруг - банкер. Бяха съобщени и после замазани някакви нейни далавери в ЕС, от които натрупа още маса пари. Благодарение на това, че съпругът й е председател на Партията на европейските социалисти. Питам: какъв левичар е Сергей Станишев, освен че е милионер?

Същият този Сергей Станишев отиде на конгреса на Партията на европейските социалисти в Унгария и се нахвърли върху Орбан, като каза, че Орбан имал диктаторски прояви. Защото, виждате ли, поддържал контакти с Русия. Нахвърля се срещу Русия, след като този господин Станишев завърши история тъкмо в Москва. В един период, в който никой от нас не можеше да отиде да следва 5 години там, ако няма яка партийна връзка зад гърба си. И този човек ми бил левичар!

И Румен Овчаров бил левичар. И той не бил милионер. Мога да изброя още поне 30 души ултрамилионери от „лявата” БСП. Георги Първанов бедняк ли е? Нека някой да ме опровергае как синовете му се сдобиха с огромни апартаменти, много печелещи имоти, огромни хотели. Е, как тези момчета, до вчера студенти, са натрупали това имане. Не казвам, че са крали, но не мога да си отговоря откъде е дошло то – от вас или от мен?

Георги Първанов разбра, че няма да влезе в парламента, и се изниза от АБВ. Това е цялата работа. И сега търси вариант под друга форма отново да се намести във властта. А много е възможно Корнелия Нинова да води с него дискретни необявени преговори той да се върне в БСП. И евентуално да му се даде там някаква титла, някакъв пост. Дали почетен или друг, не знам. Но форматът АБВ вече е изчерпан и всички го виждат.

Искам да кажа, че крайно време е и герберите, и бесепарите да намалят надеждите си! В следващия парламент те няма да имат толкова депутати, колкото на тях им се иска.

Защото проф. Юлиан Вучков и неговите последователи си вършат добре работата. Бойко Борисов първия път, като първи премиер, имаше 107 депутати. След като видях този господин в края на първото си премиерство, че започна да се самозабравя и започна да се хвали, макар че не върши никаква положителна работа за България, се разделих напълно с първоначалните си очаквания в него и започнах безпощадно да го критикувам. В резултат не само на моята критика, през втория си премиерски мандат той вече има само 85 депутати. Утре няма и да са толкова, а най-много 65-70.

Какво си въобразява и Корнелия Нинова? Тя си мисли, че ще имат 100 депутати! Сега са 39, повече от 60 е изключено да събере.

Защото народът вече е покрусен от цялата политическа класа. Пак повтарям, ако Бойко Борисов събере повече от 65 депутати, това ще бъде плод на купени гласове и фалшификации. Истината е, че всички партии купуват гласове и фалшифицират.

За кой ли път ще кажа – тези партии, които са в парламента, вече ги проверяваме 26 години. Докога ще продължава тяхното безобразие? Докъде ще стигнат границите на човешкото търпение на народа. Бойко Борисов ни управлява вече 16 години – 4 години като главен секретар, де факто той беше министър на вътрешните работи. И той теглеше каруцата. Беше цял мандат и кмет на София... Ама няма ли да си почине този човек? В Банкя, където живее, има и минерални бани. Да ходи малко така на бани, да си успокои нервната система, че е станал много нервозен. Защото вижда, че вече не му вярваме.

Нищо не става от тези 8 партии. В следващия парламент ще влязат само 4 – ГЕРБ, БСП, ДПС и вероятно и Патриотите. Последните и сега ни управляваха заедно с ГЕРБ, макар че не бяха в официална коалиция. И непрекъснато викаха „Ура!” на Бойко Борисов – и за заема от 16-те милиарда евро, и сега викат, че голямото постижение на този парламент било, че е подобрил съдебната система. Абе, луди ли сте? Абе, това не е правосъдна, а ултракривосъдна система. Как е възможно това! Да вземем трагедиите в Мизия, в Хитрино, взривовете във военните складове... Нито един човек не е жестоко наказан от родната съдебна система. И ще ми говори Валери Симеонов за сериозни реформи в нея, хвалейки по този начин ГЕРБ. Ами сега в следващия парламент Патриотите пак ще хвалят Бойко Борисов.

Няма значение дали Бойко Борисов ще бъде премиер или не. Който и да е премиер, тъй като ГЕРБ е най-голямата политическа сила, пак тя ще управлява. А Бойко пак ще командва парада, както сега командва Румяна Бъчварова.

Само Реформаторите са по-смешни от президента Росен Плевнелиев. Това са душевно нередовни хора, те имат разглобено съзнание. И са мързеливи, и изцяло извън живия живот. Силни са в дрънкането, но не и в мисленето и действията. Проявите им са толкова идиотски, че ми приличат по-скоро на кошмарен сън, отколкото на една реалност. Техните министри са още по-слаби от тези на ГЕРБ. На всичкото отгоре лудостта им стигна до положението да гласят ново правителство. Друг е въпросът, че злощастният им опит се провали за нула време. И още по-невероятното е, че преговорите за сглобяването на този кабинет се водеха от завидно опасния здравен министър Петър Москов, който се блещи и гледа толкова страшно, че се питам дали може да бъде излекуван дори от великани на медицинския фронт.

Тъй като не можем да се отървем от 4-те партии ГЕРБ, БСП, ДПС и Патриотите - дали някога изобщо ще се засрамят от неграмотността си, грабителството, некадърността и лакомията си, и ще тръгнат да направят един експертен кабинет? Това би било добре. Поне да си запазят само парламента, но да дадат изпълнителната власт на експерти. Във всички области на живота. Защото сега всичко се управлява от политици, които не разбират от работата на министрите. Всички министерства трябва вече да бъдат оглавявани от видни професори - икономисти, юристи, лекари, инженери. Не един или двама да са професори, а другите да са политици, които да им пречат. Този експертен кабинет след време да премине в една масова партия, в която да влязат много млади хора, всички пенсионери. Но тя да бъде оглавявана от научната и лекарската интелигенция. Това е спасението. И аз това пожелавам на България.

Още коментари, интервюта и интересни четива вижте на Retro.bg!

 

Сподели:
Напиши коментар »
(26)
1
абе айде вкарайте тоя дърт педерунгел и бивш доносник на шесто в лудницата или при тиквата в симитли
2
Абсолютно е прав, но само за БСПдерастията в политиката!!!
3
27 години празни приказки без доказателства а кои са десните партии защо не споменавате техните лица
4
Сигурно е така,а вошия банкянски коняр не е ли МИЛИАРДЕР?
5
скапан свят и лоши хора аз нямам пари дори за зъболекар хем работя немога да си плата данъците дори постоянно се лишавам моля се на бога и нищо не се подобрява млад бях остарях в скърби и страдания
6
Къде пише , че лидерите на лява партия трябва да са бедняци и клошари.... нещо не сте в час!
7
Някой по горе (1) пише да вкарат "този дърт педерунгел в лудницата". Няма полза. Той се е такъв (освидетелстван) от 1992 г. Това е факт. От тогава е освидетелстван и до сега получава пенсия по тази причина. В редакцията на този сайт също има откачалки, но те нямат свидетелства за това, тъй като избягват безплатните прегледи. В ПИК работят майката Людмила Захадаева и щерката Албена Вулева и двете са по тежко увредени от Юлиян Вучков. Психичното здраве на Неделчо Неделчев не е по добро от тяхното, след като всичко е в състояние да го накара да подозира "опит за държавен преврат" срещу Трътлестия чекиджия от с. Хераково. И само тия тримата ли ? Не, всички от ПИК взети заедно имат акъл колкото един изпразнен кур.Има една жена в ПИК , която заслужава уважение, тя е Ива Николова. По грапав език от нейния не съм срещал в живота си.
8
С устата на лудия глаголи истината!
9
Тея ще обеднеят ако станат Духовници, ама не и в този живот ;-)
10
НЕ САМО, ЧЕ Е ПРОСТА, ТЯ Е ПРОСТАКЕСА. ТИПИЧНА МНОГОСТАНОЧНИЧКА ТЪКАЧКА. ТАКИВА ГРЪМОГЛАСНИ ПРИКАЗВАЧКИ СЕ ВЪЗПИТАВАХА В КОМСОМОЛА. ГЛЕДАТ НАХАЛНО, ЛЪЖАТ БЕЗСРАМНО, ГОВОРЯТ ЗА УСПЕХИТЕ ,КОГАТО УСПЕХИ НЯМА. ТИПИЧНА ПАРТИЙНА ДРУГАРКА-СПОМЕН ОТ СОЦА. СЛУШАХМЕ ГИ И СЕ ПОДСМИХВАХМЕ, НО ТЕ ПЪК МОЖЕХА ДА ХОДЯТ В ЧУЖБИНА, КЪДЕТО НАС НЕ НИ ПУСКАХА, А И НЕ ЯДОХА ЗАРАЗЕНИ САЛАТИ И НЕ ПИХА ОПАСНА ВОДА КОГАТО ИЗБУХНА ЧЕРНОБИЛ.
11
А бе Професорв, знаете ли колко лакари и професори има в БГ, които са не по-малко корумпирани от политиците - справка генерал Тонев, професор и бивш шеф на ВМА в София!
12
Абе тези защо не се пенсионират, като нормалните хора? Дърева, Кънчо, Вучков, Нешка, цяла плеяда от изтрещели старци.
13
Мдаа ,Вучков че е луд - луд е ,ама - понякой път истината звучи през устата на лудите ,факт.
14
Хора, управлявани от човек, прочел една книга, критикуват автора на много книги проф. Вучков...
15
НЕ ИЗКРИВЯВАЙТЕ ИСТИНАТА. ЧОВЕКА Е ПРОЧЕЛ ДОСТА КНИГИ. ПРОСТО В ИЗКАЗВАНЕТО СИ, ИЗРАЗИ СИМПАТИИТЕ СИ КЪМ ВИНЕТУ
16
Тато бе още по-мъдър и предвидлив - само с Русия ще ни има, не и с купени експерти
17
КУР-НЕЛИЯ БИЛА ИНТЕЛИГЕНТНА-ХА,ХА,ТЯ Е ДОЛНА ЛЪЖКИНЯ,БЕЗОЧЛИВА,КЪОР СУРАТ,ЗАЩО НЕ ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗА ТЕХНОИМПЕКС,ЗА ДАЛАВЕРИТЕ С Р.ОВЧ.,Г-ЖА ЛЪЖА,КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ НАГЪЛ,ЗА ДА СЕ ПРАВИШ НА МНОГО ЗАГРИГЕНА ЗА ХОРАТА,А ВСЪЩНОСТ ЕДНА КРАДЛА-НЕ ДАВА ОТГОВОРИ ЗА МИНАЛОТО СИ,СЯКАШ НЕ Е БИЛО-ЗАЩО,КУРНЕЛИЙО,ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕШ,ЗАТОВА КАЗВАМ,ЧЕ Е С ПСИХИЧНА ДИАГНОЗА,ТЯ Е ПО-НАГЛА И ОТ ЧЕРВЕНОПРАШКОВ СЕРГЕЙ
18
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: „Богат е“, казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога изамамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
19
БСП говорят лъжи за енергийна криза .От 30 години в България не е имало по-тежка зима и те се възползват от тази ситуация,а тъпия народ им се връзва . Енергиен шок няма,има енергиен вампир и той се казва Корнелия Нинова.
20
заказать продвижение сайта ростов на дону логин в скайпе SEO PRO1
21
заказать продвижение сайта недорого логин в скайпе SEO PRO1
22
Продажа кухни Дмитров http://kuhninazakaz.info/page/prodaja-kuhni-dmitrov/ .
23
Автоюристы тамбов http://avtouris.info/page/avtoyuristi-tambov/ .
24
такси в люберцах от 100 рублей http://taxi-vovrema.info/page/taksi-v-lyubertsah-ot-100-rublej/ .
26
Аренда автобуса туалета http://abba-trans.com/page/arenda-avtobusa-tualeta/ .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Турист се разхожда из Балкана. Качил се на един баир и там среща местен жител и го пита:
- Извинете, господине, можете ли да ми кажете, как най-бързо мога да изкача този баир отсреща?
- Ами... да взема да отвържа кучето. 

няма нови новини
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
сега
1443
четат ПИК
сега
четат тази новина
Малините правят чудеса със сърцето
x