Корнелия Нинова ще бори бедността с БСП

ЧАС ПИК

Корнелия Нинова ще бори бедността с БСП

9916
на 30.04.2016
Корнелия Нинова ще бори бедността с БСП
Автор:   ПИК

Увеличаващото се неравенство, бедността, несправедливостта, злоупотребите на монополите, на олигарсите, ще направят лявата идея още по-силна. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП лява България” и народен представител в 43-ото НС Корнелия Нинова в интервю за Агенция „Фокус” във връзка с бъдещото на партията след конгреса. „Нашата цел като автентична лява партия е да направим така че тази идея да се превърне в реалност и да стигне до живота на всеки човек и даде други хоризонти на България”, посочи Корнелия Нинова.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Според нея парламентарната група на „БСП лява България има голям потенциал. „Спомням си обсъждането и приемането на бюджета за 2016 г. Тогава две денонощия се борихме за нашите предложения, за един икономически балансиран и силен социален бюджет. Всеки от колегите си знаеше времето на изказване, политиката, която защитава, аргументите, които дава. Беше удоволствие да се работи тогава, макар и в трудна ситуация. Знаете, че един бюджет се приема в трудни условия, т.е. твърдя, че колегите могат и знаят как да правят политика”, коментира Корнелия Нинова и уточни, че е въпрос на мотивация и организация групата да покаже реалната си сила.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (ВИДЕО) ПИК TV! Кирил Петков си държи на избори 2 в 1 - отряза Борисов за регулаторите (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК