РЕТРО

Косите ми настръхват, като чуя новините

Само в ПИК
Косите ми настръхват, като чуя новините
Автор: ПИК
Дата
Дата
27507
Коментари
10
Косите ми настръхват, като чуя новините

Настръхват ми косите по време на новините. Има ли нормален човек в Родината, който да проумее поведението на управниците в последните години? Едно правителство прави каквото си поиска, следващото - също…

Като се сменят, започват взаимно да се обвиняват. Такъв хаос в най-новата ни история не се помни. Милиардите изтичат от скромния бюджет на българина, но виновни никога няма. То не бе „Белене“, КТБ, мигранти, огради и др.

В същото време се втълпява на търпеливия избирател, че няма пари за пенсии, за по-високи заплати, за майки с деца, за лечение на болни и възрастни. Не повдигам въпроса за милиардите, откраднати от всички управници в последните 27 години. Кой друг народ би допуснал това? Затова се нареждаме на първите места по бедност и смъртност и на последните - по търпимост и липса на самочувствие.

Държим и приза за най-бързо загиваща нация. Едни слабо грамотни управници се подиграват с нас и знаят, че няма кой да им потърси сметка. Къде са прокуратурата, ДАНС, одитори и други контролни органи? Има документи, знае се кой ги е подписвал, кой носи вината… но виновни пак няма. Сигурно такава ни е съдбата, но може би си го заслужаваме…

Мишо Марковски, Плевен

Още интересни четива вижте само на Retro.bg!

Напиши коментар »
(10)
1
Всички са от едно котило-хем уж се обвиняват,хем тайничко си пазят гърбовете.И така се стига до много шум за нищо.Свършиха ли читавите хора у нас?Изглежда-да!!!Вероятно такава ни е орисията,защото "не сме народ,а мърша"(П.Р.Славейков)
2
Преди 54 дни правителството си подаде оставката, а е все още на власт, в същия състав, и за дълго.. Как да не ти настръхнат косите!
3
Цар Симеон Сакскобургготски, КОМУНИСТЪТ Борисов, Цветанка Карагьозова, Румен Николов - Пашата, Росен Плевнелиев, Румяна Бъчварова, Цвета Караянчева, Яне Янев, Румен Христов, Ванухи Аракелян, Валери Димитров, ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ, Милен Велчев, дребното Василев, г-ца Хачикян, Долорес Арсенова, Любка Качакова-Срамната, Борислав Великов, Ал Джабури, Красимир Катев, Кунева, Искров, Ненчо Бойковиста, Иво Инджев, Лора Крумова, Руд Колева, Жана Дюселдорф...доцент Лъчо Мозъка, Руми Желева, нотариус Фидосова, Кристалина-Сталинка Георгиева, кмета на Симитли... Ангелкова, Правосъдната Екатерина, Цецка Цачева (стругар в един местен завод), Все НОВИ ЛИЦА за келешите-тролове на ГЕРБ...
4
тиквата всява хаос и паника сред народа
5
Преди няколко месеца бях в Сърбия и докато си почевах гледах техните новини. В тях нямаше нито една лоша новина. Гадно е че го казвам, но трагедията на даден човек не е трагедия за държавата. Но тук се опитват да ни кажат, чрез новините че има и други като нас и да сме спокойни.
6
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда прецедента марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
7
АДОЛФИНО, ВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА ПИШЕШ ЕДИН И СЪЩ КОМЕНТАР. ЯСНО! ПРОЧЕТОХМЕ ГО ПО НЯКОЛКО ПЪТИ. И НАЙ-ТЪПИЯ РАЗБРА, ЧЕ ТИ ПЛАЩАТ ДА ПУБЛИКУВАШ ТОВА, КОЕТО СА ТИ НАПИСАЛИ. ХАЙДЕ ПОМОЛИ ТЕКСТОПИСЦИТЕ ТИ ДА НАПИШАТ НОВ ТЕКСТ, КОЙТО ДА ПУБЛИКУВАШ И ИСКАЙ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА НЕГО...
8
Забравихте да споменете и за Цанков камък. Сглавен герой Доган-Сопола от боянските сараи.
9
Лайте , лайте те ще дойдат отново - без значение кои - и пак ще бъде същото , само дето си късаме взаимно нервите...
10
да
Вашето мнение
Код за сигурност:
Коя е предпочитаната от вас коалиция за формиране на правителство?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Динамично и дори понякога неочаквано ще се случват нещата при вас през следващите дни. За много от тях приносът ви е безспорен, но и изненади няма да липсват. Възможни са промени и преобразувания, които ще поставят някои от вас пред избор. Делово предложение ще привлече интересите ви за работа в малко по-различна сфера на занимания, в която ще упражните знанията и натрупания ви дотук опит. Много неща ще внасят настроение в живота ви, сред които семейството, децата, домът и всичко, към което насочите енергията си. Влизате в добър период, ще се чувствате и емоционално, и финансово доволни.
ВИП рожденици
Марио Метушев
Марио Метушев
футболист
Става на: 38 години
проф. Нора Ананиева
проф. Нора Ананиева
юрист, вицепремиер в правителството на Луканов

- Пиян ли си?
- Не.
- Тогава кажи: „От едноклетъчните еукариоти само метамонадите и микроспориадите нямат митохондрии”.
- Пиян съм...