Космонавтски десант и в Камчия

Животът днес

Космонавтски десант и в Камчия

7787
на 17.04.2014
Космонавтски десант и в Камчия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Космонавти от Русия, България, Полша, Унгария и Чехия ще посетят Варненска област, твърди Свежина Димитрова, директор на планетариума в града. Тя посочи, че тази година варненските ученици кандидат-космонавти ще имат уникалната възможност да се видят с истински космонавти в СОК „Камчия”, в космическия център, пише "Фокус".

препоръчано

„По повод днешното посещение на космонавтите, Красимир Стоянов, директор на Космическия център покани варненските ученици, за да могат децата да зададат своите въпроси директно на специалистите”, каза Свежина Димитрова. На посещение във Варна ще бъде и първият български космонавт Георги Иванов. Общо космонавтите ще са седем. Астронавтите ще останат в курорта два дни. Утре те ще открият и изложба. Свежина Димитрова допълни, че това ще бъде много вълнуваща среща за децата, защото те ще имат тази изключителна възможност да задават своите въпроси към хората, които вече са летели в космоса. Срещата на учениците с космонавтите ще се състои от 17.00 часа в СОК „Камчия”. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК