БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Костов: ББ от сериала за Светлана и Оги е за прокуратурата!

Само в ПИК
Костов: ББ от сериала за Светлана и Оги е за прокуратурата!
Дата
Дата
6710
Коментари
7
Костов: ББ от сериала за Светлана и Оги е за прокуратурата!

В състава на консултативния обществен съвет има одиозни фигури, които са хора с повдигнати обвинения, монополисти на пазара на лекарствата!“ Това предупреди лидерът на ДСБ Иван Костов в интервю за ПИК, визирайки собственика на "Софарма" Огнян Донев.

„Просто е изумително как може точно тези, срещу които е протестът – за скъпите лекарства, за източването на Националната здравноосигурителна каса, да бъдат там и да съветват президент! Ей това вече е скандално! Нали знаете за кого говоря – за един ваш „герой“ в ПИК в една поредица дълги публикации“, коментира Костов по повод сериала за Светлана и Оги, с който Командира се оказа добре запознат. Лидерът на ДСБ заяви директно, че не одобрява присъствието на Огнян Донев в консултативния обществен съвет при президента.

По повод сериала на ПИК, Костов коментира още:

Научих много неща от тези публикации. Правя си извод, че този текст съдържа многобройни свидетелства за това, че са извършени криминални нарушения и злоупотреба с влияние, препятствие на правосъдието, подкупване на медии и какво ли не още. Този текст трябва да бъде проверен от прокуратурата. Тя трябва да се запознае, да провери много бързо основните компоненти, които се съдържат в него, поддаващи се на потвърждаване или на отхвърляне. Т.е. трябва да го верифицира и да тръгне по следите на престъпленията, за които той говори. Това със сигурност трябва да се случи, защото на места той звучи просто чудовищно. Примерно вътре се казва, че министър-председателят Бойко Борисов и Цветан Цветанов са купили два вестника! Премиерът искал да вземе сградата на Полиграфическия комбинат, да я продаде за себе си... Това са много тежки неща! Това са много сериозни обвинения и те не могат да останат без последици“, каза лидерът на ДСБ.

Напиши коментар »
(7)
1
БОЙКО БОРИСОВ прикрива ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В БДЖ. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА се състои от Владимир Владимиров-председател на СД на Холдинг БДЖ, Велик Занчев-изпълнителен директор на Холдинг БДЖ и Пламен Джуров-управител на БДЖ Товарни превози. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА успя за една година да присвои над 50 МИЛИОНА лева от БДЖ чрез корупционни сделки, опорочени обществени поръчки, кражби в особено големи размери на гориво, източване на държавния резерв и кражба на държавната субсидия за БДЖ Пътнически превози. ДАНС и Криминална полиция разполагат с всички дакозателства за ареста на ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, но чакат разрешение от БОЙКО БОРИСОВ. БОРИСОВ, ЗАЩО МЪЛЧИШ ЗА КОРУПЦИЯТА В БДЖ???
2
А вие господин Костов нищо ли не си присвоихте докато бяхте на власт Не се ли питате защо сте най мразения политик Сега изведнъж ви просветна какъв е всъщност ББ
3
Руми, ами като всички останали политици мълчат, защо искаш да затвориш устата на единствения, който взема отношение към публикацията? Ти не задаваш неговите въпроси. Ти просто искаш той да замълчи. На кого служиш с тези искания? Да ти дадат и на тебе вулвузел?
4
Мунчо, не! румито просто иска да оправдае ББ пред себе си и пред хората , избрали го
5
Костов сигурно има много грехове. Влизането в ЕС и нато е главно благодарение на него.12години не е в власта. по лошо става по добро не. Олигарсите са против него, платените вестници, ДС Комунисти, популисти, лумпени.Най добре да си оттегли, ама дали За сега най държавнически говори той, за съжаление.
6
Подемът на държавата,след Виденовото време, се дължи на правилните деиствия на правителството на Иван Костов!
7
бойко напусна потъващия кораб! Нито беше кмет като кмет, нито беше полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите, а какъв премиер може да бъде виждаме, БЪЗЛьО.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Пешо отива на лекар. - Докторе, задушавам се, не мога да дишам - оплаква се пациентът. - Пушите ли? - пита докторът. - Абе, пуша, ама не помага!