ИНТЕРЕСНО

Котка побърка съседите със силна музика

Само в ПИК
Котка побърка съседите със силна музика
Автор: ПИК
Дата
Дата
5327
Коментари
0
Котка побърка съседите със силна музика

Полиция беше повикана в апартамент в град Глаухау в източната част на Германия, след като котка, оставена сама вкъщи, се забърка в битов инцидент, съобщава СПА.

Четириногото без да иска включило домашната уредба на макс, след като случайно настъпило дистанционното. Това предизвикало гнева на съседите, смутени от неистовия шум. Те повикали полицията, за да усмири самозабравилия се меломан.

Изплашена от силната музика, писаната се скрила и не могла да изключи музиката от дистанционното. Полицията не съобщи дали ще бъде повдигнато обвинение срещу нарушителя на реда.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
– Сервитьор! Донесете ми още една бучка захар!– Но господине, тази ще е вече деветата!– Ами какво да правя, като предишните всички потънаха в кафето?