Кошлуков: Кунева е била част от организация, ръководена от ДС

ЧАС ПИК

Кошлуков: Кунева е била част от организация, ръководена от ДС

8248
на 29.06.2013
Кошлуков: Кунева е била част от организация, ръководена от ДС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От 1988 до 1990 година Меглена Кунева е работила в Комитета за защита правата на човека, организация под контрола на Държавна сигурност, показа в ефир документи от Централния държавен архив Емил Кошлуков. Според него, този Комитет е създаден от БКП за да залъже Запада, че у нас има кой да се занимава с тези въпроси и не е необходимо да има намеса отвън.

Той посочи, че от 1990 до 2001 година Кунева е работила в Министерски съвет, като началото на кариерата й е като съветник в правителството на Андрей Луканов. През 2009 година влиза в листата на НДСВ като кандидат за евродепутат, въпреки че е вече еврокомисар.

Тогава тя казва, че мястото й е било предложено от структурите на НДСВ и след изборите ще решава дали да остане в Европейската комисия (ЕК) или да стане евродепутат, но си изкара мандата докрай.

Кошлуков каза още, че не е нормално новата дясна формация да има нещо общо с човек като Меглена Кунева, която е свързана с елита на комунистическата партия.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК