Кошмар! Автомобил с трима души падна в река Врана

ЧАС ПИК

Кошмар! Автомобил с трима души падна в река Врана

6279
на 04.09.2014
Кошмар! Автомобил с трима души падна в река Врана
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Автомобил с трима души е паднал в коритото на река Врана в Търговище, жертви няма. Колата е била управлявана от 20-годишна жена от града, съобщават от МВР в Търговище.

препоръчано

Инцидентът е станал вчера в 20:42 часа вчера (3 септември). В автомобила са пътували и двама мъже. Помощ на пострадалитее оказана от дежурния екип на сектор "Пътна полиция", Центъра са спешна медицинска помощ и група "Спасителна дейност" към местната Пожарна служба, допълва БТА.

Чрез спусната стълба на пътуващите в автомобила е било помогнато да излязат от речното корито. Прегледани са на място от медицински екип, не са били установени телесни увреждания.

На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение по пътищата, допълват от ОД на МВР.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК