Кошмар! "Уикипедия" "погреба" Симеон Сакскобургготски (снимка)

ЧАС ПИК

Кошмар! "Уикипедия" "погреба" Симеон Сакскобургготски (снимка)

185605
на 07.04.2015
Кошмар! Уикипедия погреба Симеон Сакскобургготски (снимка)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Потъналото в скръб българско царско семейство получи пореден удар. След новината за смъртта на най-големия син на Симеон Сакскобургготски - Княз Кардам, справка в "Уикипедия" показва, че и баща му е починал днес. Нелепа грешка "погреба" и Симеон Сакскобургготски. След известно време недоразумението беше оправено.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Припомняме, че днес в 11.30ч., в мадридската болница "Санчинаро" след дълга кома почина Княз Кардам, съобщи семейството. Кончината му настъпи в резултат на белодробна инфекция, като следствие от дългогодишното му обездвижване.

Княз Кардам преживя тежка катастрофа през 2008 г, от която не успя да се възстанови.

В съобщението се казва, че родителите на покойния - Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита, братята му Кирил и Константин Асен, съпругата Мириам, както и членове на семейството, са били до леглото му в последните му мигове. 


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция Митници (ВИДЕО) Изловиха Асен Василев в голяма лъжа за агенция "Митници" (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК