Кражба спря работата на пречиствателната станция в Сопот

Животът днес

Кражба спря работата на пречиствателната станция в Сопот

3624
на 16.11.2014
Кражба спря работата на пречиствателната станция в Сопот
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Грозен скандал се разрази около спирането на пречиствателната станция в Сопот. От контролната зала са откраднати четири контролни панела и платки, които движат цялата работа на съоръжението.

препоръчано

Заради кражбата станцията спря работа и сега градът е заплашен от епидемия, съобщи Нова телевизия.

„Наистина има влизане в станцията, но не бих казала, че е нерегламентирано”, заяви Галина Иванова, директор на пречиствателната станция. По думите й последно там са били изпълнителите на обекта – фирмата, която поддържа гаранционно съоръженията.

Те са влезли в четвъртък в станцията и са изнесли оборудване, без което не може да се работи. Техниците директно са съобщили, че имат намерение да спрат станцията.

„Явно са се възползвали да извършат нещо, за което бяхме уведомени в момента на тяхното пристигане”, заяви Галина Иванова.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК