ГАЛЕРИЯ ШОУ

КРИЗА! Лудия репортер го закъса, посегна към… еротичните списания (СНИМКА)

Само в ПИК
КРИЗА! Лудия репортер го закъса, посегна към… еротичните списания (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
9422
Коментари
1
КРИЗА! Лудия репортер го закъса, посегна към… еротичните списания (СНИМКА)

От играчка става плачка и може би това трябва да послужи за урок на репортера от "Часът на Милен Цветков" Даниел Петканов. Разкритието на "лудия" репортер, че приятелката му Александра Богданска му е изневерявала с богати чужденци и последвалото публично унижение, на което миската бе подложена в продължение на няколко дни из социалните мрежи, са имали неприятни последици както за самата нея, така и за Петканов.

Явно кризата и при двамата е голяма, за да се стигне до това кадърът на Милен Петков да прибегне до „помощта“ на мъжките списания, заради раздялата с коврата.

Че именно на тях се посветил става ясно от последната му снимка в социалните мрежи. Репортерът се е пльоснал на бюрото си, за да се селфира, но до него грейва мъжко списание, което набляга на голите жени по страниците си.

От снимката поне си личи, че Петканов е на работа и не е ходил по психиатрични клиники, каквито посети Александра след раздялата.

Специалистите по душевни терзания пък й поставили диагноза - нервно разстройство, придружено с тежка депресия. За да е на крака, предписани са й цяла шепа успокоителни.

Напиши коментар »
(1)
1
А кой е Милен Петков? Няма такива тъпаци!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.