Криминално проявен намушка мъж при свада

ЧАС ПИК

Криминално проявен намушка мъж при свада

4297
на 10.10.2014
Криминално проявен намушка мъж при свада
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

34-годишен мъж е в сливенския полицейски арест за причиняване на телесна повреда. На 9 октомври, около 21,00 часа, в квартал “Дружба” в Сливен, в района на жилищен блок №6, е възникнал скандал между двама мъже на 41 години и трети, криминално проявен, на 34 години.

препоръчано

Тримата са от град Сливен и живеят в същия квартал. По време на скандала криминално проявеният наръгал един от участниците в свадата с нож в областта на корема. Пострадалият е откаран в МБАЛ "Д-р Ив. Селимински", без опасност за живота.

Нападателят е задържан и остава в ареста за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК