Крум Зарков от БСП изплю камъчето за корупцията - неделима е от властта

Само в ПИК
Крум Зарков от БСП изплю камъчето за корупцията - неделима е от властта
Автор: ПИК
Дата
Дата
4319
Коментари
14
Крум Зарков от БСП изплю камъчето за корупцията - неделима е от властта

Въпросът как да бъде назначавано и как да бъде структурирано новото антикорупционно звено тепърва ще се обсъжда. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Димитър Лазаров от ГЕРБ.

"В нашия проект се предлага комисия да ръководи този орган и тя бъде избирана от парламента. Решенията в комисията, която е колективен, а не едноличен орган, ще се вземат с мнозинство", уточни Лазаров. "Като погледнем проекта на БСП, оставаме с впечатлението, че едва ли не този орган ще бъде над прокуратурата, над законите", коментира депутатът от ГЕРБ.

"Не сме удовлетворени от предложението на ГЕРБ, посочи Крум Зарков от БСП. Възможно най-лошото решение е Народното събрание да избира новия антикорупционен орган, защото той ще трябва да контролира и самия парламент. За съжаление корупцията е неделима от властта, корупция се генерира там, където има власт", заяви социалистът.

"По Конституция само президентът може да е институцията, която стои над политическите страсти, затова той трябва да назначава ръководството на новото антикорупционно звено. И това решение не е перфектно, но държавният глава е институцията, която дава най-много гаранции", каза още Крум Зарков.

Напиши коментар »
(14)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
КАК МОЖЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ДА СЕ ПОКАЗВАТ АНТИБЪЛГАРСКИ ЛИЧНОСТИ , КОИТО ИСКАТ ДА ЗАТОЧАВАТ БЪЛГАРИ ОТНОВО В БЕЛЕНЕ ЗА ИНКВИЗИЦИЯ. СРАМ И ПОЗОР.
3
Като гледам сега президентът колко далеч стои от политиката,въобще не намирам логика в думите на Крумчо.И наистина ако президент беше някой от друга партия едва ли щеше да има подобно предложение
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
С БСПеерасти олигофрени, като тоя червен хемороид съм спокоен, че партията на лъжливата шунда Сланинова, безвъзвратно си отива!
6
Крумчо от малък си такъв мама. Колко пъти ти казвам като си глупав трай си мама. Според теб и БКП/БСП депутатите трябва да се контролират за корупция, а любимия Радев не, та затова трябва да назначава шефа на органа. Страх го тресе старшинката, а почнат да разследват сделката с грипените, а закъса.
7
Ще му повярвам на тая червена мишка, че иска кухата си червена манерка да бори корупцията, ако зададе тия въпроси на Гумен Грипена и Сланинова. : ..........................................................................................................................................................Нормално ли е да имаме прецедент, като Гумен Грипена, който е назначил любовницата си на две държавни заплати, като пиарка във ВВС, за да я плющи безплатно или защо. Нормално ли е също, пъпчивата тиква фърчилото Гумен Грипена, да напълни прецеденството с червени калинки, само защото му са съученици или роднини!............................................................................................................................................................ Нормално лие двамата баджанака на Сланинова мъжа и и Р. Овч. на хранилка във Лукойл, и затова ли ни са най скъпи горивата. Имали това връзка с Мавъра, който пък продаде завода на руснаците, и даде на Сланинова да открадне, две външно търговски дружества за милиони!! ................................................................................................................................................................ Ако един жур/налист, поне един, зададе поне един от тези въпроси, за които пита и знае цяла България, тогава може да кажа, че има свобода на словото и демокрацията е победила. Но си мисля, че сме много далече от тоя ден, и не се чудете тогава, защо ГЕРБ така жестоко би в неделя, по всички фронтове, на частичните избори, червената БСПдирастия водена от лъжливите червени курабии Мамата и Сланинова..
8
КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ Е ОГРАДИЛА С ТАКИВА , КАТО ЗАРКОВ , КОЙТО Е НЕ ЧОВЕШКИ НАСТРОЕН КЪМ БЪЛГАРИТЕ И АКО ТОЙ И НИНОВА ИМАТ НЯКАКВА ВЛАСТ , ОТНОВО ЩЕ ЗАРАБОТИ БЕЛЕНЕ С ПО ГОЛЕМИ СКОРОСТИ
9
Право е момчето - с властта идва и корупцията. Затова БСП се стреми неистово към евентуална победа на следващите избори
10
Зарков,яко президента беше от редиците на Герб ,а управляващи в Държавата бяха БСП дали искането относно тази Комисия щеше да бъде същото или точно обратното ????? Повече от ясно за Всички Чести Българи , корупция има не само в една партия а във ВСИЧКИ такива !!!!!!!!
11
Корупция има навсякъде, но само в България е елемент от държавната политика и никой не се бори с нея.
12
В общините с герберски кметове секс на работното място няма,даже и мисъл за такива неща няма - просто всички са кръвни роднини.
13
дърпа БСП надолу, не го показвайте!
14
Когато президента бъде избран от някоя друга партия, БСП ще иска ли промяна на закона?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Спира BMW пред хубава кооперация, излиза борец по анцуг и вика: - Мичеее! На балкона на третия етаж се показва наконтена блондинка: - Кво? - Почвай предиграта, сега идвам!