Кръвта ви ще замръзне! Ето ги най-злите жени в историята (СНИМКИ)

Бомба

Кръвта ви ще замръзне! Ето ги най-злите жени в историята (СНИМКИ)

168865
на 14.06.2016
Кръвта ви ще замръзне! Ето ги най-злите жени в историята (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Освен за по-силния, мъжете се считат и за по-жестокия пол. Но нека не се лъжем...Историята познава и редица случаи на зверски издевателства извършвани от нежната половинка на човчеството.
 

препоръчано

Майра Хендли (1942 – 2002)

Майра Хиндли е серийна убийца, родена през 1942 година.  Заедно с приятеля си Иън Брейди извършва изнасилвания и убийства върху 5 невръстни деца. Тези двамата са отговорни за отвличане, сексуален тормоз, измъчване и убийство на три деца под 12 години и двама тийнейджъри. Доведеният брат на Хиндли я предава на полицията. Тя твърди, че е невинна за всички убийства, но съдията решава, че е и й дава доживотна присъда. Хиндли умира в затвора през 2002 г. на 60-годишна възраст.

Изабел Кастилска (1451- 1502)

Исабела I Кастилска е католическа кралица на Кастилия и Леон. Наследява от неспособния си брат кастилската корона и сключва династичен брак с Фердинанд Арагонски, с което поставя основите на политическото обединение на Испания, завършено при внука им Карл V. Изявява се като ревностна католичка и поборничка за вярата, която основава Испанската инквизиция. В Испания Инквизицията става и кралско учреждение през 1480 г. През първите 18 години от въвеждането ѝ са изгорени на клада над 10 хиляди души (от население над 5 милиона), в т.ч. еретици, евреи и мюсюлмани, приели мнимо християнството и придобили известност с наименованията марани и мудехари. Активна дейност това учреждение развива до 1808 г. През този период само в Мадрид са изгорени около 32 хиляди осъдени, а други 300 хиляди са понесли други тежки наказания. Последното изгаряне на клада в Испания става през 1826 г., а през 1834 г. Инквизицията е отменена.

Белла Гънес (1859 – 1931)

Белла Гънес е една от най-страшните американски серийни убийци. Висока 1.83 и с тегло от 90 килограма, мощната дама от норвежки произход убива двама съпрузи, седем ухажори и гаджета на двете й дъщери Миртъл и Луси, като накрая убива и тях. Точният брой на жертвите й не е установен, но следователите смятат, че са между 30 и 100 човека.

Кралица Мери I (1516-1558) - Кървавата Мери

Кралица Мери I е единственото дете на Хенри VIII и Катерина Арагонска, което оцелява след първите години на детството си. Мери явно е взела жестокия характер на баща си. Точно е оприличена на Злата кралица от приказките. Управлението й се помни с опита насилствено да върне Англия в лоното на католицизма. Много видни протестанти били екзекутирани по нейно нареждане заради убежденията си. Над 280 души са изгорени на клада! Заради жестокостта си тя била наречена Блъди Мери – Кървавата Мери, откъдето идва и името на популярната напитка.

Ирма Грезе (1923-1945) - Хиената от Аушвиц
Ирма Грезе е работила като главен надзирател (втора по ранг сред жените) в концентрационните лагери Равенсбрюг и Аушвиц. Освен това е била и пазач в женското отделение на Берген-Белзен. Имала навик да носи тежки ботуши и камшик, да измъчва или убива затворниците като използвала особено тежки методи. Пребивала ги до смърт или стреляла произволно по тях. Държала обучените си кучета гладни и ги насъсквала срещу хората. Обвинена е в престъпления срещу човечеството и осъдена на смърт.


Илзе Кох (1906-1967) - Вещицата на Бухенвалд
Илзе Кох е известна като вещицата от Бухенвалд. Като съпруга на командир Карл Ото Кох, тя била главен надзирател в женското отделение. Упражнявала нечуван садизъм върху затворниците. Събирала сувенири и татуировки изрязани от труповете на мъртвите.

Ержебет Батори (1560-1614)

Безспорно един от най-страшните серийни убийци в историята. Ержебет Батори е унгарска графиня. Тя вярвала, че къпейки се в кръвта на девици може да остане вечно млада. Години наред се носели слухове, че около замъка й, разположен високо в Карпатите, изчезват млади момичета. Когато кралските войски отишли да проверят, в подземието му били открити няколко жестоко осакатени трупа на млади жени. След разпита слугите описали смразяващи кръвта зверства. Показанията разказвали за тежки побои през продължителни периоди от време, използването на игли, изгаряне или осакатяване на ръцете, понякога също и на лицата и гениталиите. Общият брой на жертвите се смята, че е приблизително 600 за 25 години. Поради високото си обществено положение графинята била осъдена на домашен затвор, където тя починала след 4 години.

Бевърли Алит
Бевърли Алит е наричана още"Ангелът на смъртта". Тя е английска серийна убийца и една от 10-те най-зли жени на всички времена. Престъпленията са извършени в детското отделение на болница в Линкълншир, където е назначена като медицинска сестра. Бевърли страда от странна форма на индиректен синдром на Мюнхаузен. Превръща в един от най-прочутите серийни убийци в Англия. Престъпленията й изглеждат още по-шокиращи от факта, че отнемайки четири невръстни живота и опитвайки се да убие още девет деца, тя междувременно се сприятелява с родителите на жертвите, благодарение на своя внимателен и грижовен подход. Нейният главен метод за убийство е чрез инжектиране на инсулин или калий, което причинява сърдечен арест. През 1993 г. Бевърли Алит е осъдена на доживотен затвор и излежава присъдата си в строго охранявано болнично заведение в Рамптън.

Катрин Найт
Катрин е първата жена в Австралия осъдена на доживотен затвор. На един от съпрузите си му строшила ченето и смляла изкуствените му зъби на пюре. Пред очите на друг пък счупила врата на кученцето му, което било само на 8 седмици. През 2000 г. извършва престъплнието на живота си. Наръгва съпруга си 37 пъти с касапски нож, след това одира кожата му и закача тялото му на кука в хола. Накрая го обезглавява и слага главата му в тава в печката, заедно със зеленчуци, за да приготви вечеря за децата. За щастие полицията се появила преди децата да се приберат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК