Кръв на пътя! Трима младежи берат душа в болницата след зверска катастрофа край София

ЧАС ПИК

Кръв на пътя! Трима младежи берат душа в болницата след зверска катастрофа край София

7820
на 04.03.2016
Кръв на пътя! Трима младежи берат душа в болницата след зверска катастрофа край София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Страшна катастрофа стана до София. Младежи на около 21 години се помляха с Ауди А3 в мантинела близо до разклона за Долни Богров и Подбалканският път, съобщи БЛИЦ.

препоръчано

Аудито се ударило с висока скорост в мантинела. От удара автомобилът и пътното съоръжение са изцяло смачкани. В колата са се возили трима души 2 момчета и 1 момиче на около 21 години. И тримата са пострадали и са откарани в болнични заведения. С най-сериозни травми е шофьорът на колата. Поради това, че Аудито е било смачкано при удара, се е наложило пожарникари да режат ламарините, за да го извадят. 

На мястото са пристигнали екипи на пожарната, полицията и линейки. Според първоначалната версия, причината за инцидента е несъобразена скорост. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО! Борисов бесен на ПИК: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО! Борисов бесен на ПИК: Имаше много сериозен сигнал за сигурността ми от една от най-могъщите служби в света. Притесни ме, че в две медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Ако има заплаха, тя идва заради Украйна (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК