КУЛТОВО! Червеният депутат Славчо Велков подложен на женски тормоз, пращат му неприлични есемеси с целувки и прегръдки: Още ли си така необуздан?

Само в ПИК
КУЛТОВО! Червеният депутат Славчо Велков подложен на женски тормоз, пращат му неприлични есемеси с целувки и прегръдки: Още ли си така необуздан?
Автор: ПИК
Дата
Дата
11574
Коментари
14
КУЛТОВО! Червеният депутат Славчо Велков подложен на женски тормоз, пращат му неприлични есемеси с целувки и прегръдки: Още ли си така необуздан?

Депутатът от БСП Славчо Велков заяви, че телефонът днес бил прегрял от съобщения по вайбър. "Получавам стотици съобщения от жени, ето вижте. То не са целувки, то не са прегръдки. Питат ме дали съм още така необуздан", сподели народният представител на раздумка с журналисти в парламента.

Той разказа, че отакто днес колегата му Антон Тодоров е прочел от парламентарната трибуна работна характеристика за него (ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА), в която пише, че е необуздан, скандалните съобщения започнали да валят едно след друго. 

Тодоров прочете част от кадрова справка на офицера, за когото пише: "Понякога проявява необузданост на нервите, които го довеждат до сложни ситуации с лоши последици". "Г-н Велков, все още ли сте необуздан?", гласи един от есемесите, който показа Славчо Велков на журналистите.

"Явно не се е усетил, че ми прави страхотна реклама, непрекъснато получавам съобщения от жени", продължи да разказва антитерористът. Въпреки, че има дълъг брак и вече е улегнал мъж на 67 години, под сурдинка, Велков сподели, че се притеснява какво ще си помисли съпругата му. 

"Какво доживях, на 67 г. човек съм станал - да ме заливат с такива есемеси", чуди се депутатът от "БСП за България" и добавя, че може пък Антон Тодоров да му е направил добро. Велков обаче бе категоричен, че не става въпрос за секс тормоз, въпреки, че вайбърът му бе прегрял. Той обеща още тази вечер да отговори на напористите дами, за да няма обидени. 

Напиши коментар »
(14)
1
Неубоздан Славчо!!Необуздан е като иде във вецето и почне да си търси дъртата увиснала мека пишка.И напикае крачола
2
Нищо ново. В БСП всички са били или ченгета, или родителите им, или пък бабите им са "носили знамето на Лопушанската дружина"... Нищо ново. А, имам и една забележка към текста - когато имате съчетанието "въпреки че", запетайка пред "че" не се пише - само пред "въпреки".
3
Болшинството от " АКТИВНИТЕ ЧЛЕНОВЕ " на ГЕРБ са бивши членове на БКП .
4
Най добре ще бъде за вземе да уважи в десятката неубоздано Тонито Тодоров
5
На крак , о скотове болшевишки ! На крак , о безродници и гъзоблизци на пияния окупатор и агресор !
6
Здравей Джули, аз съм депутат от "Шайка". Удивен съм от това, че знаеш миналото на нашите майки, бащи, баби и дядовци. От първия в "Шайка" - г-н Франсето до последната г-жа Деси от дуловските села сме наследници на партизани и агенти на ДС. Уважавам жени като теб, знаещи, можещи, с богат речников запас, изказ, стилистика.... Точно за това бих се жертвал, да ти го отпера в ректума и да ти разхлабя двата сфинктера. А след това като го извадя кален да ми извъртиш един дълъг кунилингус, като поемеш и ташаците. Не е необходимо предварително да му плюеш на главата. Важно да е да го засмучеш гърлесто, до като му дакараш цвят на морав великденски борач. Правилно ли съм поставил запетайките ?
7
Славчо, тръгни по гишетата на държавните институции за да усетиш какво значи женски тормоз. Получават оргазъм от това да се гаврят с хората. Можеш да се оплачеш и в " Анимус" от женски тормоз.
8
Що на заминавате с тоя доносник дупедавец ве, ако не е бил БСПеераст тоя червей, как щеше да стане фатмак ве!
9
Г-да от ГЕРБ, обръщам се към Вас най-учтиво. Не искам да Ви се натрапвам, но трябва да спрете това недоразумение А.Тодоров. Този човек вече излиза извън контрол.
10
Чакаме ви! Вие сте нашата гордост! Крадете, без да ви хванат! Делян ще е пръв, след него Цецо- крадецо и останалите..........
11
нещо за Н.Петров ПИК поне нещичко как папкалю щ 'ивъв
12
Дилянчо скоро ще си помине от много работа- далавери, оцществени поръчки, назнаЧения, помощ към родителите при строителния контрол...изобщо има нужда от починка при другари в затвора заедно с Цецо, Деси, Цветка и др. заслужили кадровици хрантутници с фамилиите си на държавна софра.
13
Какво разбира майката на Делян Добрев, която е учителка по професия от саниране, та фирмата и пелечели 100.ина милиона от обществени поръчки. Абе не се гъбаркайте с нас, щото всички знаят за какво става въпрос, безочливи наглеци
14
Тези хора от Герб вече съвсем изтрещяха...А.Тодоров веме е неконтролируем и опасен и е за прибиране! Цветка Караянчина умипа от стпах от бъдещи пронерки и на нейнага рода и др. И истеризира: Не го данала Делянчо:)) , а Делянмо докато ни цаламосва си разпределиха над 100000 млн. По роднини, барабар с майка си и цаща си! Тона веме са политически извращения! Не се търпи!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Иванчо говори с баща си: -Татко, ти си голям късметлия! - Защо? - Няма нужда да ми купуваш нови учебници! Оставам в същия клас!