БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Кунева: Няма живот за България без ЕС

Само в ПИК
Кунева: Няма живот за България без ЕС
Автор: ПИК
Дата
Дата
4556
Коментари
21
Кунева: Няма живот за България без ЕС

Влизането на България в Шенген трябва да бъде политически приоритет и ще покаже, че държавата ни функционира добре, заяви на форума „Европа отново на път" бившият премиер Меглена Кунева.

Според нея България има възможност по време на председателството на Съвета на Европейския съюз да влияе сериозно върху политиката на Съюза и имаме шансът да покажем, че можем да предлагаме решения.

"Ако си изясним как ние българите виждаме Европа, означава че даваме шанс на ЕС. За мен Европейският съюз е единствената форма на живот - за нас като държава, така и за всеки един българин. Това е единственият съюз, който е създаден с цел мир. Изключително е, че можем да председателстваме точно този съюз и да, той може да бъде по-добър и по-динамичен", каза още Кунева.

Според нея при кохезинната политика трябва да се говори не само за икономическо или социално изравняване, а за изравняване на качеството на образованието и възможностите в държавите от ЕС.

Напиши коментар »
(21)
1
За Куне.вица няма! Къде ще ходи без еврата си?
2
заяви на форума „Европа отново на път" бившият премиер Меглена Кунева.-алоуууууууууууууууууу ПИК ,какъв премиер ,какви 5 лева?
3
Нима без Европа другите са умрели
4
Тия от П.и.К. не изтрезняват. Воглаве с Главният им. Затова са тези издънки.
5
1400 години България е живяла под крилото на ЕС !!! Тъпа патка си беше и такава остана...
6
Тази е не нормална.1300 години България живее при разли4ни ситуации и ако ЕС се промени България пак ще я има,но без Куневица.И може би за по добро.
7
Докога ще ни я набутват тази червена кукувица.Тя продаде България
8
Това да го каже на швейцарците, че тия хаймани - ни в ЕС, ни в НАТО
9
Кунева, а този живот с ЕС, живот ли е? Той е просто мизерно оцеляване, защото Вие управляващине така го направихте. Ти си една от тях и имаш "особен принос" в това мизерно съществуване на хората в България. Скрий се и не се показвай повече, защото твойто е супер наглост.
10
За теб няма живот не без ЕС,а без подкупите им пари, а за България е имало и ще има живот и без ЕС.
11
Сатанистка! Алчна и безскрупулна!
12
Да направим референдум, а въпрос.България е оцеляла 1400г благодарение на, отговор а на Ес отговор б на българите. Мръсна па ча соросо гадна
13
Кунева, колко ти е заплатата преди и в ЕС, защото моята е същата?
14
Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя…Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го ду.хате. Това ви се пада. Нещастници.
15
Кучкова, защо в ЕС има директиви за цени на разни продукти, а на заплатите няма?
16
Тази сврака пак се разкряка. Писна ми да живея по чужда воля. Искам да живея в самоуважаваща се страна,която следва националните си интереси,а не превърната в световен слугинаж. Това недоразумение отдавна трябваше да е зад решетките с доживотна,за многобройните си национални предателства. Народът я ненавижда.Да се скрие в дупката си и да не се показва!
17
искам да и режа анала и кривата уста ,последователно и с мощни и дълбоки прониквания, карайки добитъка да пищи от болка и страх докато започне да сере от устата
18
На това нищо кожата му е като на костенурка корубата.На "майчен език" му казват "гьонсурат и още типигьолък"
19
Неслучайно сте извън парламента.
20
Целна на ЕС не е мир а примирение. Примирете се че друг ще взема решенията вместо вас!
21
СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари