Кунева преглътнала обидите на Костов в името на дясното обединение

ЧАС ПИК

Кунева преглътнала обидите на Костов в името на дясното обединение

5554
на 15.08.2013
Кунева преглътнала обидите на Костов в името на дясното обединение

Последвайте ни в Google News Showcase

Меглена Кунева е обидена от думите на Иван Костов, изречени преди време по неин адрес. Това става ясно от нейно изявление във Фейсбук. Преди повече от година Командира обясни, че Кунева е „последната червена кукувица, която се опитва да снесе в синьото гнездо”. Това бе по повод новата тогава партия „Движение България на гражданите”.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Сега обаче ДСБ на Иван Костов се обедини в Реформаторския блок именно с партията на Кунева. Но е и факт , че Костов вече се оттегли от политиката.

Кунева коментира във Фейсбук и разширяването на Реформаторския блок. Ето каква казва тя: „Получих много поздравления за разширяващия се реформаторски блок със СДС и БЗНС, но и няколко горчиви напомняния - "забравихте ли как ви нападаха" . Нека да ви кажа - не, имам добра памет. А и ме е боляло истински от и заради неорганизираното и отслабващо дясно-център. Тази, втората болка е по-важно да се излекува. Винаги съм знаела, че аз ще дам шанс да се случи. Затова съм държала под контрол емоциите си и се радвам, че има шанс. Аз, а и колегите ми няма да го предадем. И още нещо - Йонко Грозев и Найден Зеленогорски са точните политици и свършиха чудесна работа. Благодаря и на Националния съвет за единството, а най – вече - на хилядите ни членове и симпатизанти.”

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК