БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Кунева разви теория за лошата храна у нас и добрата в Западна Европа

Само в ПИК
Кунева разви теория за лошата храна у нас и добрата в Западна Европа
Автор: ПИК
Дата
Дата
7156
Коментари
6
Кунева разви теория за лошата храна у нас и добрата в Западна Европа

По-лошото качество на храните у нас, не е Европа на две скорости. Това заяви Меглена Кунева, бивш вицепремиер и образователен министър по Би Ти Ви. Тя заяви, че досега в ЕС не е имало еднакви изиквания за качеството на храните в ЕС, но това можело да се направи. „Ако това е проблемът на Европа на две скорости, той е решим”, допълни тя

Кунева заяви, че ни трябват сериозни, честни лаборатории, липса на корупция и ясни етикети.

„Наистина ли искаме директиви за всичко?”, заключи тя с въпрос.

Напиши коментар »
(6)
1
ТАЗИ ШУНДА КАТО Я ВИДЯ МИ ПАДА ПИШЛЕТО
2
Едно не ми е ясно,как може да има евродирективи за всевъзможни глупости,а за най важното зззззздравето на хората да няма изисквания?
3
До кога че ни набутвате тоя червен боклук.И ли правите реклама на БКП.Тази продаде България а Вие я питате за храната.Жалка червена мишка.
4
По-важно е краставиците да не са криви, а качеството на храните какво ни интересува.
5
По голем мазохист от Нашенското,Селектирано,говедо- " Подобрена българска- безмозъчна" няма на планетата.Ти го е.бе.ш, оно те цалива. Кво очаквате бе, чифтокопитни? Да ви цункат и галят и свой и чужди?!
6
Европа се беше загрижила за кривите краставици и какви сортове домати да садим, а не се грижеше за съдържанието на вредни мазнини в храните. Искаме директиви за продуктите на хранителната промишленост, а не за натуралните храни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!