Вход
София
Времето в София 19 o C

Кунева разви теория за лошата храна у нас и добрата в Западна Европа

Кунева разви теория за лошата храна у нас и добрата в Западна Европа

на 30.05.2017
890
6
Кунева разви теория за лошата храна у нас и добрата в Западна Европа
Автор: ПИК
30.05.2017
6
890

По-лошото качество на храните у нас, не е Европа на две скорости. Това заяви Меглена Кунева, бивш вицепремиер и образователен министър по Би Ти Ви. Тя заяви, че досега в ЕС не е имало еднакви изиквания за качеството на храните в ЕС, но това можело да се направи. „Ако това е проблемът на Европа на две скорости, той е решим”, допълни тя

Кунева заяви, че ни трябват сериозни, честни лаборатории, липса на корупция и ясни етикети.

„Наистина ли искаме директиви за всичко?”, заключи тя с въпрос.

Сподели:
Напиши коментар »
(6)
1
ТАЗИ ШУНДА КАТО Я ВИДЯ МИ ПАДА ПИШЛЕТО
2
Едно не ми е ясно,как може да има евродирективи за всевъзможни глупости,а за най важното зззззздравето на хората да няма изисквания?
3
До кога че ни набутвате тоя червен боклук.И ли правите реклама на БКП.Тази продаде България а Вие я питате за храната.Жалка червена мишка.
4
По-важно е краставиците да не са криви, а качеството на храните какво ни интересува.
5
По голем мазохист от Нашенското,Селектирано,говедо- " Подобрена българска- безмозъчна" няма на планетата.Ти го е.бе.ш, оно те цалива. Кво очаквате бе, чифтокопитни? Да ви цункат и галят и свой и чужди?!
6
Европа се беше загрижила за кривите краставици и какви сортове домати да садим, а не се грижеше за съдържанието на вредни мазнини в храните. Искаме директиви за продуктите на хранителната промишленост, а не за натуралните храни.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Баща отива в детската градина да прибере сина си.

- Кой е вашият? - пита учителката.

- Има ли значение, нали утре ще го върна.

няма нови новини
Днес: 365
hot
най-четени новини в момента
сега
2006
четат ПИК
сега
четат тази новина
Защо хайверът е топ деликатес?
x