Вход
София
Времето в София 16 o C

Кунева се уреди с 4 бона пенсия

Кунева се уреди с 4 бона пенсия

на 13.05.2017
3473
47
Кунева се уреди с 4 бона пенсия
Автор: "Ретро"
13.05.2017
47
3473

Бившата еврокомисарка става на 60 г.

Покрилата се от политическия и медиен живот Меглена Кунева е на път да закръгли 60 г. след месец. Мултифункционалната политичка обаче съвсем не мислела да се оттегля от работата си и не планирала скоро да излиза в пенсия. 

Макар движението й да претърпя погром на отминалите парламентарни избори, Кунева все още имала апетит към високите постове у нас и в чужбина. Още докато заемала позицията на еврокомисар, Меглена драпала за месечна заплата от 50 хиляди лева, защото знаела, че високият доход ще й осигури и висока пенсия. Така провалилата се кандидат-президентка щяла да прибира по 4000 лева месечно при средна пенсия в страната 340 лева. Според официалните данни червената снаха е получиха близо 2 милиона лева чисто от заплати за близо трите години, които изкара в Брюксел като еврокомисар.

След изтичането на мандата и приключването на работата й като комисар в Брюксел тя е получила бонус от 1,200 млн. евро, писаха медии.

Сподели:
Напиши коментар »
(47)
1
Да е жива и здрава да си ги харчи. Аз съм щастлива, че ще взема 0 лева пенсия. Като не ти стига стажа ще подсмърчаш
2
А,Комунизъмът бил си отишъл,Явно не за Всички
3
Pity , can't take the money on " the straight " lane...!!!
4
Защото е фрапиращо го запомних - преди години четох във вестник, че след службата си в Брюксел, Кунева ще взема от ЕС 13000 евро пенсия???!!! Възможно ли е това??? Мисля си, че е възможно, защото сега разбирам,че месечната и заплата е била 25000 евро!?
5
Защо така? Кунева затри половината атомна енергетика и т.н(Г-жа Yes)., а я възнаграждават толкова скромно!
6
Продажна кучка!!!Продаде централите,съсипа образованието ,забави подготовката за посрещане наЕС през 2018.С една дума боклук
7
Да се затъкне с тия пари.Пустиняк!!!
8
За тази няма ли ТАВАН на пенсията? Защо за обикновените хора има ограничение? Докога ще ни ограбват и няма да ни дават реалната пенсия, за която сме се осигурявали?
9
Е, за какво да драпа, ако не за собствения си комунизъм? Да мисли за Народа ли?
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Е, за какво да драпа, ако не за собствения си комунизъм? Да мисли за Народа ли?
14
4 хилки пенсия ли? 4000 цирки на кривата мутра да и излезат дано! Всичко до което се докосна го съсипа!
15
Няма пари за най-малките пенсии и дай да вземем от инвалидите! А за тях има а???
16
БЕЗБОЖНИ ПРОСТИ БЪЛГАРИ!
17
Много се е трудила за тези пари ! През женитба за партиец , през новодемокрацията , през послушността към господарите , чрез предателството към родината си. Това са НОВИТЕ , демократични добродетели. Завидна хамелеонщина !
18
няма да и стигнат да си изправи устата
19
мамка ти гнусно продажно животно само Народен Съд за теб гнидо
20
Е, това е България ! ТРИМА ЛАПАТ - 300 ЗЯПАТ!
21
Дано живееш в мъки и нелечими болести продажна простакеса.
22
А ЗАЩО НЕ ИЗЧИСЛЯТ ЖУРНАЛЯТА , КОЛКО ЩЕ Е ПЕНСИЙКАТА НА БОЙКО , ЦЕЦКО,СТАНИШКО , ДОГАНЧО ИПИ ДОРИ И НА ПЪРВАНЧО И Т. Н. И Т. Н. ......
23
И многото пари щастие не носят , а само това че можеш да се чувстваш независим.
24
Не е толкова интересно колко пари ще получава като пенсионер, а огромните щети, които нанесе на България ПРОДАВАЙКИ интересите и, за което също е била добре възнаградена. Национален предател, който трябва да бъде свален от медийната среда и да бъде обсъждан единствено във всички етажи на правосъдието.
25
ПРЪМОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЧЕ,В Р БЪЛГАРИЯ ЗАКОНА НЕ Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ!!!ВМЕСТО В ЗАТВОРА-4-ХИЛКИ,ПЕНСИЯ!!!СЪД И ПРОКУРАТУРА В НЕЙНО ЛИЦЕ ,ДОКАЗАХА ЧЕ ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ!!!ПРЪМОВА Е ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ НА НАЦИЯТА!!!КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ -"ГАБОНСКАТА АФЕРА"/АЕЦ И ......МОЖЕЛИ НЯКОЙ ДА ИЗБРОИ ВРЕДИТЕ ОТ ТАЗИ БОЛШЕВИШКА СНАХА???ДО СЪСИПВАНЕ НА ДЯСНОТО!!!!
26
дясното се сьсипа от 1992 г когато доиде ф димитров та до сега
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
ДО Бай Петко...Наборе, Наборе.! Пръмовица изобщо не и пука ,колко ще получава ,като пенсия в България.Това са пълни глупости със тези 4 хиляди лева.В закона има заложен таван.За максимална пенсия.И той важи и за цар- и за пъдар.До 970 лева.Това е! Съгласно разпоредбите на Европейския парламент и законодателство, когато имаш минимум от пет години, работа във държава- членка, като европейски чиновник, представител на ЕС,ЕК и други структури, придобиваш право на пенсия ( когато навършиш възраст), по пенсионните правила на последната ти месторабота, в тези структури.А това е Брюксел.Така че, Кунева, ще има пенсия със база на заплащане ,като еврокомисар.А тя има доста стаж във Брюксел и ЕС.Още като главен преговарящ! ТАМ,са се посигурили солидно самички.Само като еврокомисар, е получавала огромни заплати.Освен официално декларираните,имат десетки добавки,за какво ли не. Отделно,когато изтече мандатът на еврокомисар, и се завърне в държавата- изпращач, от ЕК му се изплаща 12 месечната му заплата накуп,и отделно 430 хиляди евро " за социално адаптиране" в родината си.Това е причината,за зверската надпревара,кой да стане еврокомисар.Дори и най безличната еврокомисия, контролира и харчи десетки милиарди годишно.Както за страните- членки,така и за кандидатите,през т.н " предприсъединителни фондове".Това е огромна власт.За тази власт,и другите възможности,който тя отваря се досещай сам.
29
ЧЕСТИТО. ТЪПАЦИ. ГЕРБ ВИ ГОТВИ ПО ДЕБЕЛ. ДА ЖИВЕЕ МАРИЯ ГАБРИЕЛ. ТЯ ЩЕ ВЗИМА ДСОЙНО. ПЕНСИЯ. А ВИЕ ЩЕ СИ ЛИЖЕТЕ ОНИЯ РАБОТИ ЗА СОЛ. ИМА ЛИ ИЗБОРИ ИМА. Е. СЕГА МЪЛЧЕТЕ
30
ДО-28-НАНЕ ВУТЕ!!!ВЪПРОСЪТ Е ПРИНЦИПЕН!!!ЗНАМ ЗА ТОВА КОЕТО,ПИШЕШ НО-ВЪПРОСЪТ Е ТАЗИ,ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА!!!???ПРОСТО МАФИЯТА И ДС-ДОКАЗАХА ЧЕ КАТО СА ЗАЕДНО,И ЗАД ГЪРБЪТ ИМ СА САЩ И ЕС-СТАВА СТРАШНО ЗА НАЦИЯТА!!!НАСКОРО-НОАМ ЧОМСКИ,ИЗВЕСТЕН КАТО "СЪВЕСТА НА АМЕРИКА" КАЗА:"БЪЛГАРИЯ Е ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ"!!!ЗА ТОВА ПРОПАДАНЕ ПРЪМОВА ИМА,ЕДНА МНОГО ВАЖНА РОЛЯ-И СИ Е СВОБОДЕН ГРАЖДАНИН НА Р Б,И ЕС!!!ВМЕСТО ДА Е В СЛИВЕН ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!
31
Не се и надяйте,че ще има,или ще бъдат вЗАТВОРА.Комунизма не си е отишъл,капитализъма дойде,те веднага се ПРЕБОЯДИСАХА,оправиха се и.т.н.а ние си чакаме Народен съд.В очакване на Годо.
32
Възмутена съм от цинизма на тази комунистическа пачавра. До кога в България безнаказано ще продължава да върлуват Турско - Циганско - Комунистическата и Антифашистката банди, които продължават да крадат и да безчинстват над Българският народ?
33
хайде при стоян тонев!
34
НЯМА ЧИТАВ, РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН ДА Е ДОВОЛЕН ОТ ДЕЛАТА НА ТАЗИ ОСОБА. ВСЕКИ С ДЕЦА И СЕМЕЙСТВО СЕ ИЗСЕЛВА В ЗАПАДНИЯ ЕС, ЗАЩОТО НЕ Е ДЛЪЖЕН С ДАНЪЦИТЕ СИ ДА ИЗДЪРЖА И ИЗХРАНВА ПОДОБНИ НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ХРАНТУТНИЦИ, ВКЛЮЧАЯ И МАН.ГАЛСКОТО ПЛЕМЕ.
35
Ето това е една гнила българска ябълка, наложена от чужди сили да поразява всичко здраво
36
Много умират от това, че няма какво да сложат в устата, а тази преяжда непрекъснато 35 г, дано и приседне.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
4 хиляди, а от ЕС като комисарка 40 хиляди,ама в ЕВРО На здраве !
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
4 000 лева, за нас много, за нея малко. алчни са. не само тя, а и много като нея. късмет човечета. роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет. тя поне е еродиран човек, а и простите и те ще се облажат, а са нямали хляб на масата навремето да сложат, а и не знаем кой университет са завършили, много мъка има по този свят Божеееееееее винаги е имало несправедливости и по времето на соца е било не по различно от сега. така, че да не ви пука. човек знае 2 и 200, всички сме гости на точи свят, никой не е отнесъл нищо в отвъдното, 2:2, 15 метра чаршаф и до там....
41
Меглена Кунева - типичен носител на евроатлантическите ценности.
42
Какви са тия заплати , каква е тази пенсия?Това са ненормални неща , които са на гърба на народа ! Затова ще сме най- бедни и с най- ниски пенсии , защото сме ограбвани "законно" от политиците, такива като Кунева! Тази жена трябва да бъде съдена за договорените от нея неизгодни условия за влизането ни в ЕС Тя разби енергетиката и икономиката ни! "Заслугите" й са големи и затова е с петнсия от 4 000лв.
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
еш па тия заслужила си е даже повече требе да и се даде то не е лесно да си подлога и да унищожашаш всичко саградено с години че даже и като е печелившо още по трудно освен това не знаете колко е трудно да си снахичка на партийно величие после да станеш демократче да лъжеш мамиш и пребоядисваш 1000000 пъти според това накъде духа ветеро аз предлагам да и се гласува 10000 евро и сека година да и се индексира нагоре и да има 10 слугини поне на минимална заплата от 260 лева на 12 часов работен ден ако може и да роди едно на ицко финци добре ша е
46
ТИ КАТО СИ МНОГО ,,УМЕН '" БИ ЛИ НИ СВЕТНАЛ НАС ПРОСТИТЕ КОЙ БЕШЕ ТВОЯ ИЗБОР МАКАР ЧЕ СЕ СЕЩАМ ВЕЧЕj
47
Само с посане в мрежите не става. Трябва да се мисли но българина е прост и с трохи се задоволява. Най бедни,защо ли?????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Морална криза е да си ядеш сланината с уиски само защото ти е свършила домашната ракия.

няма нови новини
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
сега
955
четат ПИК
сега
четат тази новина
МИСТЕРИЯ! 7 извора чистят грехове и лекуват
x