КУРИОЗ ПО ПИК TV! Явор Нотев задряма на председателското място в парламента - Дукова го извади с екшън от унеса (СНИМКА)

Само в ПИК
КУРИОЗ ПО ПИК TV! Явор Нотев задряма на председателското място в парламента - Дукова го извади с екшън от унеса (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
28208
Коментари
5
КУРИОЗ ПО ПИК TV! Явор Нотев задряма на председателското място в парламента - Дукова го извади с екшън от унеса (СНИМКА)

Зам.-председателят на парламента Явор Нотев от "Атака" почти бе приспан от скука от дебата за висшето образование, който водят от близо час депутатите. Нотев води заседанието вместо Главчев и докато се изказваха колегите му от БСП и ДПС и четяха доклади с монотонен тон, юристът успя да се унесе и на моменти изпадаше в сладка дрямка.

Явно забелязала това, депутатката Снежана Дукова взе думата и с острия си език и високи тонове, бързо го извади от унеса. Тя скочи на колегите си от БСП и ги заплаши, че ще стане страшно, ако си позволят пак да кажат някоя обида за премиера Бойко Борисов от трибуната. Крясъците й веднага сепнаха Нотев и той вече внимателно следи дебата.

 

 

Напиши коментар »
(5)
1
и за това вземат заплати,а този и семейство няма
2
Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Ирена Соколова и СНЕЖАНА ДУКОВА от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.
3
Тази бивша първа комунистка Дукова съвсем се самозабрави.Всичките и изкзвания са открити заплахи към някои колеги.Кой даде възможност на това първично същество да се вживява на политик.Скоро не сме чули и Деса. Умници с мозък на магарици,винаги реват от трибуната та се късат.Празнословие,поток от безмислени,а доста пъти и глуповати изречения изстреляни с патос и ръкомахане.
4
Най-много крадът тези,които най-много ревът от трибуната.Имотните им декларации са пълна лъжа.Някои от парламентаристките са заприличали на бикове за разплод.То е ядене,то е крадене.В тази държава,колкото си по нагъл,прост и крадлив по нагоре отиваш.Ум,култура,знание,професионализъм отдавна са захвърлени на боклука.,,Времето иска друга менталност".
5
Тази дудукова е пример за съвременен тепегьоз, който ама хич няма нищо общо с комунизъмът, дори още не си е спомнила, че 5-6 дядовци комунистите са й убили. Докладват ми, че бати бойко изобщо не използва тоалетна хартия, щото има верни съратници като тази, карадъръбъра, атанасова, менТа стоянова и т.н.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Астор
Астор
илюзионист, носител на „Оскар” за магическо изкуство
Става на: 74 години
Иван Портних
Иван Портних
кмет на Варна
Става на: 41 години

Мъже, помнете! Жената трябва да има пълен гардероб с дрехи, за да не може да се помести там любовник...