КУРИОЗ ПО ПИК TV! Явор Нотев задряма на председателското място в парламента - Дукова го извади с екшън от унеса (СНИМКА)

Само в ПИК
КУРИОЗ ПО ПИК TV! Явор Нотев задряма на председателското място в парламента - Дукова го извади с екшън от унеса (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
27132
Коментари
5
КУРИОЗ ПО ПИК TV! Явор Нотев задряма на председателското място в парламента - Дукова го извади с екшън от унеса (СНИМКА)

Зам.-председателят на парламента Явор Нотев от "Атака" почти бе приспан от скука от дебата за висшето образование, който водят от близо час депутатите. Нотев води заседанието вместо Главчев и докато се изказваха колегите му от БСП и ДПС и четяха доклади с монотонен тон, юристът успя да се унесе и на моменти изпадаше в сладка дрямка.

Явно забелязала това, депутатката Снежана Дукова взе думата и с острия си език и високи тонове, бързо го извади от унеса. Тя скочи на колегите си от БСП и ги заплаши, че ще стане страшно, ако си позволят пак да кажат някоя обида за премиера Бойко Борисов от трибуната. Крясъците й веднага сепнаха Нотев и той вече внимателно следи дебата.

 

 

Напиши коментар »
(5)
1
и за това вземат заплати,а този и семейство няма
2
Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Ирена Соколова и СНЕЖАНА ДУКОВА от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.
3
Тази бивша първа комунистка Дукова съвсем се самозабрави.Всичките и изкзвания са открити заплахи към някои колеги.Кой даде възможност на това първично същество да се вживява на политик.Скоро не сме чули и Деса. Умници с мозък на магарици,винаги реват от трибуната та се късат.Празнословие,поток от безмислени,а доста пъти и глуповати изречения изстреляни с патос и ръкомахане.
4
Най-много крадът тези,които най-много ревът от трибуната.Имотните им декларации са пълна лъжа.Някои от парламентаристките са заприличали на бикове за разплод.То е ядене,то е крадене.В тази държава,колкото си по нагъл,прост и крадлив по нагоре отиваш.Ум,култура,знание,професионализъм отдавна са захвърлени на боклука.,,Времето иска друга менталност".
5
Тази дудукова е пример за съвременен тепегьоз, който ама хич няма нищо общо с комунизъмът, дори още не си е спомнила, че 5-6 дядовци комунистите са й убили. Докладват ми, че бати бойко изобщо не използва тоалетна хартия, щото има верни съратници като тази, карадъръбъра, атанасова, менТа стоянова и т.н.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кого подкрепяте в конфликта между Валери Симеонов и Кирил Домусчиев, избухнал заради приватизацията на морския ни флот?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Търпението ви е поставено на изпитания. Искате бързи резултати, а действията на хората ви изнервят, защото са бавни и непродуктивни. В същото време се опитайте да осъзнаете, че не можете да влияете на всичко в този живот. Оставете децата си да следват собствения си път на развитие в първите дни на периода. Не трябва да се страхувате за репутацията си, тя няма да пострада, ако се отклоните малко от пътя и покажете желание за компромиси и отстъпки в понеделник. Не може винаги да става това, което вие сте решили.
ВИП рожденици
Данчо Лазаров
Данчо Лазаров
президент на Българската федерация по волейбол
Става на: 74 години
Илиян Пищиков
Илиян Пищиков
треньор по лека атлетика
Става на: 63 години
проф. Людмил Георгиев
проф. Людмил Георгиев
психолог и политик
Става на: 57 години

- Скъпи, искаш ли да си играем на Биг Брадър? - Да! - Имаш 1 минута да си събереш багажа и да напуснеш къщата!