Кученцето на първата манекенка в Благоевград пазило трупа й

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Кученцето на първата манекенка в Благоевград пазило трупа й

5263
на 01.07.2014
Кученцето на първата манекенка в Благоевград пазило трупа й
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Миропа Кьосева е открита мъртва в дома й в благоевградския квартал „Орбита” около 14 часа вчера, пише „Струма”. Първата манекенка на Благоевград е лежала в леглото си, а до нея като пазач е намерено малкото й кученце.
Полицаите били известени за възможен проблем на известната в града бизнес дама от нейна близка, която напразно се опитвала да се свърже с нея от сутринта. Именно тя подала сигнал на телефон 112 и на място пристигнали полицаи от Първо районно управление на МВР в Благоевград.

Тъй като входната врата на жилището била заключена, наложило се да бъде отворена от професионален ключар. Лекарите, които са направили оглед на тялото, са на мнение, че смъртта на Миропа е настъпила през предишната нощ.

Огледът на апартамента показал, че няма следи от насилие и най-вероятно става дума за естествена смърт. Това обаче ще остане версия, тъй като близките й не са се съгласили да й бъде направена аутопсия.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК