РЕТРО

Къде са ми парите от лихвоточките?

Само в ПИК
Къде са ми парите от лихвоточките?
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
15385
Коментари
5
Къде са ми парите от лихвоточките?

През 2011 г. закупих жилище, за което теглих заем от банката. Преди за закупя жилището, ходих в общината и ми казаха, че след две години ще се изплатят лихвоточките, които имам. Но ето, че минаха пет години, а още не са ми ги изплатили. В годината ходя по два пъти, да питам какво става. Казват ми, че от 2013 г. не са превеждани пари по тези партиди. А аз се питам дали общината не ги отклонява за други цели?!

Не знам какво става, но може би трябва да бъдат подсетени тия хора в Народното събрание. Проблемът ми с лихвоточките едва ли е частен.

 

Георги ДИМИТРОВ, Ямбол

Напиши коментар »
(5)
1
Където са лихвите от вноските на колите които нашите родители правиха и така не дочакаха да купят нова кола. Къде са били парите, питайте децата на комунетата, нали по времето на соца всичко бе ОК. А аз си мисля, че с нашите пари комунетата си купиха заводите на България, а на това се му вика ГРАБЕЖ. НО НЯМАМЕ НИТО ЕДНО ОСЪДЕНО И РАЗСТРЕЛЯНО КОМУНЕ ЗА ТОВА...
2
аз чакам от 2009 за лихвоточките.В Шумен от 3 год. не са давали парите за лихвоточки. Наред сме ,а парите ги няма.Къде отидоха напите пари, а вече имат и излишък.
3
Lihvite sa pri lubimia vi todor jivkov i jenito jivkova
4
Лихвоточките са ви в гънките на мозъка, дето ги нямате, будали такива
5
wh0cd684303 Viagra Tabs Generic Zoloft
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Семейство бута току-що купената кола към сервиза. Съпругата задъхана казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин.