Кърваво меле в Бургас! Трима озверели мъже пребиха жестоко 18-годишен

ТЕМА

Кърваво меле в Бургас! Трима озверели мъже пребиха жестоко 18-годишен

41513
на 15.06.2015
Кърваво меле в Бургас! Трима озверели мъже пребиха жестоко 18-годишен
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

18-годишен младеж е бил зверски пребит с метални тръби от трима мъже в градинката зад Старата поща в Бургас, съобщи "Флагман".

препоръчано

Екшънът започнал снощи около 22:30 часа след размяна на обидни реплики и заплахи. Тримата  мъже били озверели, жестоко налагали жертвата си с каквото им падне.

Пострадалият младеж е приет в болница със сътресение на мозъка, пукната глава и множество синини по тялото. Единият от биячите му е със счупена ръка и пукната глава.

Вечер градинката на Старата поща е опасно място в Бургас, тъй като се е превърнала в сборище на проститутки, наркомани и бездомници. Там често се случват подобни инциденти, регистрирани са и десетки кражби. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК