Кърваво меле на пътя! 18-годишен загина в адска катастрофа край Попово

ЧАС ПИК

Кърваво меле на пътя! 18-годишен загина в адска катастрофа край Попово

8181
на 14.12.2014
Кърваво меле на пътя! 18-годишен загина в адска катастрофа край Попово
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

18-годишен правоспособен водач от град Попово загина при зверска катастрофа, съобщиха от полицията в Търговище.

препоръчано

Инцидентът е станал вчера около 22.30 часа по бул. „Митрополит Андрей” в Търговище в близост до кръстовището с ул. „В. Търново”.

18-годишният правоспособен водач с инициали Б.Х. от град Попово, управлявайки собствения си лек автомобил „БМВ 325Д” с търговищка регистрация с несъобразена с пътните условия (мокър асфалт) скорост, при навлизане в дясна крива, е изгубил контрол над управлението на автомобила.

Колата е излязла извън пътното платно и се е блъснала с предна лява врата в крайпътно дърво.

В резултат на удара водачът е починал на място, а возещ се на задна седалка вляво в автомобила 17-годишен младеж от Търговище е получил луксация на дясна китка и е настанен в МБАЛ – Търговище за лечение без опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК