Кървав бизнес! Цял квартал в Казанлък отглежда кучета за боеве

Региони

Кървав бизнес! Цял квартал в Казанлък отглежда кучета за боеве

12360
на 25.06.2016
Кървав бизнес! Цял квартал в Казанлък отглежда кучета за боеве
Автор:   ПИК

Те се провеждали тайно сред подбрана публика като нерядко имало и залагания за победителя в кървавите схватки

Полицията разследва незаконни боеве с кучета за забавление в Казанлък и близкото до общинския център градче Крън. Проверката е разпоредена от районната прокуратура в Града на розите, която се е самосезирала след излъчени репортажи в електронни медии. Това съобщи говорителят на Апелативната прокуратура в Пловдив.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано


Според видеорепортажите в казанлъшки квартал и в Крън се отглеждали и обучавали кучета специално за кървави боеве помежду си. Те се провеждали тайно сред подбрана публика като нерядко имало и залагания за победителя в кървавите схватки. Според свидетели от природозащитни организации в Казанлъшко по телата на четириногите, участвали в организираните боеве, имало белези от дълбоки рани,съобщи „Стандарт”.


Организирането или участието в провеждането на боеве с животни, както и отглеждането им с такава цел е престъпление по чл.325а ал. 1 от Наказателния кодекс, уточняват от прокуратурата. Проверката на полицията трябва да приключи до месец.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК