Кървав екшън край Сандански! Снаха и свекърва нападнати от група ромки, докато си пият кафето пред заведение, жените са с разбити глави

ЧАС ПИК

Кървав екшън край Сандански! Снаха и свекърва нападнати от група ромки, докато си пият кафето пред заведение, жените са с разбити глави

31429
на 15.06.2015
Кървав екшън край Сандански! Снаха и свекърва нападнати от група ромки, докато си пият кафето пред заведение, жените са с разбити глави
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Свекърва и снаха от санданското село Джигурово бяха докарани с линейка на Спешна помощ - Сандански, след като няколко жени ги нападнали и с камъни им спукали главите, пише "Струма бг".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

В приемното отделение бе извикан невролог, който прегледа ранените жени, а в хирургия бяха обработени кървящите рани на главите им. Свекървата бе освободена за домашно лечение, а снахата Луиза е с по-сериозни травми и комоцио, въпреки това тя отказа да остане в болницата за лечение и след като се разписа, си тръгна.

Кървавият инцидент с 59-годишната Нели Илиева и снаха й Луиза Шестакова станал пред местното заведение в селото около 10.30 ч., докато си пиели двете сутрешното кафе.

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ разтоварил в близост група от 5-6 жени, сред тях била съседката Силвия Андреева, останалите са от с. Склаве. Изненадващо Силвия с тротоарна плоча разбила главата на Луиза и хукнала с другите жени да бяга, но разярената свекърва, като видяла снаха си обляна в кръв, ги подгонила и счупила стъклена бутилка в главата на една от групата. Последвал удар с камък и по нейната глава.

Уплашената собственичка на кафенето се обадила веднага на тел. 112, освен линейка, пристигнали и дежурни полицаи, които, след като не открили никого от участниците в кървавото меле, отишли в болницата при пострадалите жени.

59-годишната Н. Илиева, която бе цялата в кръв по главата и дрехите, сподели: „С това семейство имаме разправии от доста време, тъй като непрекъснато се заяждат със сина ми, а мен ме обиждат с вулгарни думи. От сутринта пак бяха започнали да се заяждат. Аз съм жена, която си изкарвам парите с труд, ходя в Гърция на полето и на никого на масата не съм седнала. Тази Силвия и деверът й Райчо Ефремов от злоба ще се пукнат”, нареждаше през сълзи Н. Илиева, като добави, че ако не се вземат мерки, ще стане по-лошо. „Или ние ще мрем, или те“, каза тя.

Синът й Златин, който бе неотлъчно до майка си и до съпругата си, редеше: „За всичко е виновна държавата ни, че позволява на циганите чергари всичко, ще станем циганска държава“. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК