"Къртицата" се провали! Шоуто е пред фалит, участниците бесни - искат да напускат!

Епицентър

"Къртицата" се провали! Шоуто е пред фалит, участниците бесни - искат да напускат!

261930
на 24.03.2014
Къртицата се провали! Шоуто е пред фалит, участниците бесни - искат да напускат!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пълен провал претърпя „Къртицата“! Риалити шоуто възложи много надежди на рейтинг и инвестира грандиозни суми в предаването, които няма да имат възвръщаемост, стана ясно от последните данни.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Според медийни критици виновни са водещите, които преекспонираха скандалните теми и обърнаха предаването на Биг Брадър, пише HotArena.net.

„Ако искахме да гледаме интриги и скандали, щяхме да гледаме Биг Брадър. Това е риалити от друг тип, а те го съсипаха“, негодуват зрители. Те обаче далеч не са единствените недоволни.

На участниците също им дойде до гуша. „Дошли сме тук да играем, влезли сме в шоуто с името си и искаме да се доказваме, да преминаваме през физически изпитания, а не през махленски скандали“, разсърди се Пушката онзи ден и не скри, че вече няма желание да стои в Базата.

Останалите участници също са безкрайно разочаровани от евтините интриги, подклаждани от продукцията, и все повече от тях искат да напускат.

Въпреки напъните на сценаристите да докарат рейтинг от скандали, резултатите са много по-ниски от първия сезон. Липсата на висок рейтинг дърпа „Къртицата“ все по-надолу и продукцията не може да си избие инвестицията.

Предаването наистина е едно от най-мащабните в историята на родните риалити шоута. В мисиите се влагат много средства, а ангажираният екип е тройно по-голям от този на Биг Брадър например.

Като прибавим към всичко това и хонорарите на Вип участниците, вложена сума в „Къртицата“ възлиза на седемцифрена сума – пари, които трябваше да се избият от рекламодатели.

Но с незавидния рейтинг, предаването върви към фалит.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК