Ламбо напуска "Фамилията", Би Ти Ви бесни и спират сериала

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ламбо напуска "Фамилията", Би Ти Ви бесни и спират сериала

221995
на 23.05.2014
Ламбо напуска Фамилията, Би Ти Ви бесни и спират сериала
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Сериалът „Фамилията” ще бъде спрян и няма да има четвърти сезон, научи „ПИК”. Причината е, че Стефан Данаилов е отказал да участва в продължение на сапунката, а неговият герой е основен в поредицата. От Би Ти Ви били бесни, че си отива най-голямата звезда и затова категорично отказали на продуцента Димитър Митовски да финансират нови сезони без участието на Ламбо.

препоръчано

Сериалът ще свърши окончателно след 2 седмици и то най-вероятно със смъртта на героя на Стефан Данаилов. Така "Фамилията" ще стане първият български съвременен сериал, който завършва без отворен финал и без хепиенд, пише „24 часа”.

Стефан Данаилов и Ваня Цветкова се събрали за последен път в сряда на снимачната площадка на сериала, за да заснемат финала, в който изведнъж трябва да се разплетат куп нишки заради неочаквания край на поредицата. Поне е ясно, че последните епизоди, които Би Ти Ви излъчва, ще са пълни с драматични обрати.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО) ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК