"Легия Антимафия": Каратиста и Пашата купуват стачките в София

ЧАС ПИК

"Легия Антимафия": Каратиста и Пашата купуват стачките в София

78898
на 22.11.2013
Легия Антимафия:  Каратиста и Пашата купуват стачките в София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Каратиста и Пашата купуват стачките в София", заяви пред Би Ти Ви Григор Здравков, председател на гражданското движение "Българска легия Антимафия".

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Те обезпечаваха нерегламентираните наблюдения и върху лидера на БСП Сергей Станишев. Този сигнал бе подаден в парламентарната комисия и после изчезна. В петък пак се намери и връчи в комисията на Волен Седеров.

"Каратиста и Пашата обезпечават неистинските протестиращи. Как - с пари", каза още Здравков.

"Това е продължение на т.нар. частно ГДБОП, в което са замесени и председателят на ПЕС Сергей Станишев, хората на Меглена Кунева, Касим Дал, ДПС", посочи гостът в "Лице в лице".

"Ние от по-рано сме сигнализирали за нерегламентирани подслушвания", добави той. 850 нерегламентирани подслушвания на номера... - за това някой трябва да носи отговорност", добави Здравков.

"Който и преди е контролирал, той и сега контролира каналите за цигари без бандерол и наркотици. Това са смесени групи от престъпния свят и представители на МВР. Именно от каналите за цигари идват парите за неистинските протестиращи", смята председател на гражданското движение "Българска легия Антимафия".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Възраждане: Въпреки натиска на Асен Василев да се свалят критериите, България ще остане извън еврозоната през 2025 г. Ще сме готови през 2043 г. (ВИДЕО) "Възраждане": Въпреки натиска на Асен Василев да се свалят критериите, България ще остане извън еврозоната през 2025 г. Ще сме готови през 2043 г. (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК