ГАЛЕРИЯ ШОУ

Лейди Гага събира пари за благотворителност с голо селфи (снимка)

Само в ПИК
Лейди Гага събира пари за благотворителност с голо селфи (снимка)
Автор: ПИК
Дата
Дата
8960
Коментари
0
Лейди Гага събира пари за благотворителност с голо селфи (снимка)

Скандалната певица Лейди Гага и годеникът й Тейлър Кини си направиха селфи голи за списанието "V Magazine", съобщава Дарик.

Изпълнителката, която е гост-редактор на февруарския брой на известното издание, мотивира решението за публикуването на голото селфи с благотворителна кауза.

Парите от продажбите на изданието с нейно участие ще отидат във фонд, информиращ хората за психични заболявания. Самата Лейди Гага разказа, че помолила годеника си да й помогне с проекта и той се съгласил.

На снимката се вижда как тя и Кини са се снимали голи пред огледалото. "Ние правихме любов върху платно в неделя в Чикаго. Ние правихме любов насред хаоса. Ние правихме любов насред тероризма. Ние говорихме как страдат хората по света, в който има толкова насилие. И ние правихме любов сред насилието", допълни Гага. Всички средства от предажбите на тиража ще отидат във благотворителния фонд на звездата Born This Way Foundation.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.