Лекари сензационно! Има лечение за рак, но то е най-пазената тайна в света

Бомба

Лекари сензационно! Има лечение за рак, но то е най-пазената тайна в света

266358
на 06.06.2014
Лекари сензационно! Има лечение за рак, но то е най-пазената тайна в света
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Всяка година от рак умират 8 милиона души в света. Очакванията на специалистите са, че до 2030 г. броят им ще се увеличи и ще достигне 12 милиона. "Хората продължават да боледуват и да умират от заболявания, които елитни фамилии и техните фармацевтични картели отказват да лекуват", пише британският журналист и писател Дейвид Айк.

препоръчано

В своя статия той разказва интригуващ случай от 1969 година, свързан с д-р Ричард Дей - ръководителят на организация "Планирано родителство", занимаваща се предимно с евгеника, и контролирана от Рокфелер.

Пред лекари в Питсбърг д-р Дей говорил за наближаваща трансформация на глобалното общество. Той помолил всички присъстващи да изключат своите записващи устройства и да не си водят бележки. Тогава прочел дълъг списък с планирани мерки, целящи изменение на обществото на планетата. Все пак един от присъстващите лекари си водил записки, благодарение на които днес мнозина са наясно с този таен проект на социалното инженерство.

"Можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация за лечението се пази във фонда "Рокфелер", но може да бъде обнародвана само при наличието на съответното разрешение", заявява д-р Дей по време на конференцията през 1969 г. Той допълнил, че ако хората умират бавно от онкологично и друго заболяване, то това ще забави прираста на населението...

Всъщност на практика се оказва, че фармацевтичната индустрия няма за цел да лекува рака. Защо да се лекува заболяването, след като може да се печели от борбата със симптомите? Според Айк това дори не се прави само заради парите.

Крайната цел на елита е редуциране на населението.

Именно по тази причина хората трябва да умират по-рано... А ако някой учен или лекар открие работещ и надежден метод за лечение на рак, то той веднага попада под обстрела на официалната медицина.

Един от лекарите, които съвсем открито тръгват срещу системата, е италианецът д-р Тулио Симончини.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК