Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров: Борисов не е шубе, но се съобразява с Брюксел

Само в ПИК
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров: Борисов не е шубе, но се съобразява с Брюксел
Автор: ПИК
Дата
Дата
4513
Коментари
6
Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров: Борисов не е шубе, но се съобразява с Брюксел

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира пред Би Ти Ви инцидентът с пребитата акушерка доктор Албена Гагова. Той каза, че да посегнеш на лекар в родилен дом трябва да си изрод.

„Това е някакво отклонение. За да го направиш значи ти вътрешно си го носил. Надявам се за строго наказание, да посегнеш на лекарката и то в родилен дом е недопустимо“, категороичен бе Сидеров.

Лидерът на „Атака“ говори и за идеята издръжката за третото дете в семейството да се поеме от държавата.

„Подобни ходове направи Орбан в Унгария. Тук трябва да се направи разделение за такива, които носят отговорност, и такива, които не. За вторите държавата не трябва да отговаря“, посочи той и спомена, че първо трябва да се реши проблемът с второто дете.

„Говоря с много мои млади колежки, които чакат да направят кариера и отлагат. За щастие при нас с Деница, тя няма съображения да имаме второ дете, но това е божа работата. Разбира се, че и аз нямам против, въпреки годините ми“ , заяви Сидеров.

Той коментира и случващото се в Асеновград.

„Началото на всичко това е в годините след 90-а. Беше заложено така, че тази общност не само да не се интегрира, но да се капсулова и да се превърне в затворено общество, което да развъжда престъпници. Наложено е отвън да се разбие България, да има евтина работна ръка“, категоричен бе Волен Сидеров.

„Малко хора го знаят, но в Западна Германия е провеждан геноцид спрямо ромите и те са почти изчезнали. България винаги е имала толерантност спрямо ромите. Западните държави, които ни казват да интегрираме ромите, отказват да го направят“, коментира още лидерът на „Атака“.

По отношение на другият случай на агресия от Смолян, където роми са пребили жестоко младо момче, той коментира какво би направил. "Бих се ангажирал да поканя ПГ на "Обединени патриоти" и вътрешният министър и да се поработи за предотвратяване на такива инциденти. Моят съвет е - избягвайте всякакви разпри с представители на тази общност, защото това напрежение расте и става спирала. Дори и да се почувствате обидени, по-добре отминете".

Той коментира и отношенията между политическите партии.

„Националистите не само че не сме опасни, полезни сме.  Ако ДПС и останалите, които не са влезли в парламента запазят спокойствие, за да поработят нашите представители, да се види дали сме опасни или полезни. Ние сме тези, които карат ГЕРБ да приемат неща, които иначе не биха приели. Неща, които са достатъчно смели. Борисов не е шубе, но се съобразява с Брюксел“, каза още Сидеров.

Напиши коментар »
(6)
1
ЗНАЧИ СПОРЕД ТОВА ВЕЩЕСТВО АКО ОГРАБЯТ РОДИТЕЛИТЕ НИ НА СЕЛО АКО ИЗНАСИЛЯТ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ И ВЛИЗАТ ДА ПЛЯЧКОСВАТ КЪЩИТЕ ПО СЕЛАТА .... ПО ДОБРЕ СИ ПРЕМЪЛЧЕТЕ И СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО. КАК МУ ВИКАТЕ НА ТОВА БРАТЯ БЪЛГАРИ. И ГИ ТЪРПИМ ПОДОБИЯ СЪДЕНИ И ПО МИЛОСТ НЕОСЪДЕНИ ДА СА В ПАРЛАМЕНТА И ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ.
2
и този все друго да приказва,какво е това чуство жажда за власт
3
След като Волен Сидеров ходи на Варадеро да си пече шкембето, много захитря. Ей, да не вземе някой да си помесли, че е станал урва на Бойко, ей, сакън
4
DO SKORO TI GO NARICASHE TAKA BE BOKLUK TAKIV. ISKAM SI GLASA OBRATNO RAZBRALI BE?
5
викаха реваха митинги правиха но влязоха във властта и санаха кротки агънца пл я на тях и съм бесен
6
A 6te ima vtoro i treto dete ot nekoi mangodjeri.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Но това е ужасно! - възразява клиентът пред адвоката си при уточняването на хонорара. - Разводът ще ми излезе два пъти по-скъп от сватбата!
- Но и удоволствието е два пъти по-голямо! - обяснява адвокатът.