Лили Маринкова пред ПИК: Сломена съм от смъртта на Алис, винаги ще помня усмивката й

Само в ПИК
Лили Маринкова пред ПИК: Сломена съм от смъртта на Алис, винаги ще помня усмивката й
Дата
Дата
5593
Коментари
0
Лили Маринкова пред ПИК: Сломена съм от смъртта на Алис, винаги ще помня усмивката й

"Алис Крайчева (на снимката) беше човек, който беше за пример с усмивката си и желанието си за работа. Всички колеги, които не са се срещали с нея, само могат да съжаляват, че не са общували с нея. Сломена съм от загубата й". Това каза пред ПИК журналистката Лили Маринкова. Тя бе потърсена по повод кончината на журналистката от БНТ, която почина днес във Военна болница в София от рак на панкреаса.

Маринкова си припомни, че Алис Крайчева е била приятелка със Сашо Авджиев, който преди години също бе покосен от коварна болест.

"Спомняте си как го защитаваше след смъртта му, жалко е, че губим такива добри журналисти, дано давамата са заедно в един по-добър свят", каза още Маринкова.

"Разбира се, че може да се каже, че Алис бе един модел за професионализъм. Тя вършеше всичко с усмивка, с това ще я запомним всички", завърши Маринкова.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Мъжете имат сложен живот - обичаш една, жениш се за друга, правиш секс с трета, а трябва да се ходи и на работа.