Лиляна Павлова обяви поръчка за четвърт милион лева за доставка на компютри и офис техника

Само в ПИК
Лиляна Павлова обяви поръчка за четвърт милион лева за доставка на компютри и офис техника
Автор: ПИК
Дата
Дата
2575
Коментари
5
Лиляна Павлова обяви поръчка за четвърт милион лева за доставка на компютри и офис техника

Продължава усилената работа на Министерството на българското председателство на Съвета на Европейския съюз по осигуряването на логистиката на събитията, които ще се проведат в първата половина на 2018-та година у нас. В тази връзка ведомството на Лиляна Павлова обяви обществена поръчка на стойност четвърт милион лева за доставка на компютри и офис техника, съобщава БГНЕС. Самата поръчка е разделена на пет обособени позиции.

За 71 500 лв. без ДДС Министерството на българското председателство на Съвета на ЕС 2018 г. ще закупи 34 лаптопа, 8 настолни компютри, оборудване за сървър, твърди дискове и др. За 88 000 лв. без ДДС ще бъдат закупени и общо 23 мултифункционални устройства – принтери, скенери, копирни машини. Близо 10 000 лв. без ДДС ще струва и закупуването на 29 бр. операционни системи. Още 54 500 лв. без ДДС ще отидат за купуването и оригинални консумативи за копирни и печатащи устройства за нуждите на председателството.

Други близо 30 000 лв. без ДДС ще бъдат платени за офис техника, която е включена в обществената поръчка за доставка на мебели. Срокът за подаване на оферти е 10 октомври. Това е втора поръчка за доставка на компютърна техника за нуждите на председателството. През ноември миналата година Центърът за подготовка на председателството пусна обществена поръчка за доставка на общо 33 компютъра – 31 лаптопа и 2 настолни на обща стойност малко над 40 000 лв. без ДДС. Поръчката бе прекратена.

Напиши коментар »
(5)
1
Най-добре е Боршош да ги достави ! Хем знае коридорите на НДК, хем още никой за нищо не го дърпа. Глутницата ненаядена = ГЕРБ !
2
Пичове,обществена поръчка не се ли нарича ,законната,официална кражба.Ако е така,ох котьооооо,
3
Пак ще има за чантички по 14 000 евро/бройката!!!! Тези пари ще бъдат откраднати, както и 27-те милиона лева от Боршоша....
4
Тази опраска милиардите за магистрали и саниране, сега по същия начин ще се справи успешно и с десетките милиони за пустото европредседателство-
5
ЕТО ГИ МИЛИОНЕРИТЕ С КРИМИНАЛЕН КАПИТАЛ- НИНОВА, ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ .... ЦЯЛОТО ИБ НА БСП. ТЕЗИ ДРУГАРИ НИ ЛЪЖАТ ,ЧЕ СА СОЦИАЛИСТИ. КАК МОЖЕ ДА СЕ НАРЕКАТ СОЦИАЛИСТИ ХОРА МИЛИОНЕРИ, КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ. ЦИНИЗЪМ !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Семейство бута току-що купената кола към сервиза. Съпругата задъхана казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин.