БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Лиляна Павлова: 100 000 винетки са купени повече до 1 юни 2016-а

Само в ПИК
Лиляна Павлова: 100 000 винетки са купени повече до 1 юни 2016-а

Регионалният министър предупреди за зверски тапи по АМ "Хемус" през лятото

Автор: ПИК
Дата
Дата
5780
Коментари
1
Лиляна Павлова: 100 000 винетки са купени повече до 1 юни 2016-а

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова за пореден път предупреди, че по магистрала „Хемус“ това лято ще има големи задръствания. На АМ „Тракия“ ще има само един ремонт, който обаче по никакъв начин няма да затруднява предстоящото движение в посока към морето.

„Проблеми ще има на магистрала „Хемус“. Четири тапи ще има по този аутобан. Те ще бъдат в тунела „Витиня“, „Ечемишка“, на 41 км и на големия виадукт на Елешница“, обясни Павлова.

Тя добави, че тази година големи ремонти ще има в Северна България и припомни, че там голяма част от пътищата са в окаяно състояние. Затруднено ще бъде и движението на северния вход на Бургас.

Лиляна Павлова коментира и въпросът с винетките и дупките по пътищата. Тя отново напомни, че винетни стикери се изискват за всички републикански пътища от първи, втори и трети клас. Винетки не се изискват единствено за четвъртокласните републикански пътища.

Министърът напомни, че всеки един гражданин може да подава безплатно сигнали чрез системата LIMA за дупки или липсващи знаци.

„От март месец тази година има пик на купените винетни стикери. През 2016 година към 1 юни са купени със 100 000 винетки повече, а приходите в хазната са с над 60 млн. лв. повече“, завърши тя.

Още по темата
Министър Лиляна Павлова: Реализацията на проектите трябва да става интегрирано
Часовник
15:18
Реализирането на проектите на всяка една територия трябва да става интегрирано. Това коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова по време на лекция на...
Напиши коментар »
(1)
1
Тъпа дебелана
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

- Чуйте, Петров! - недоволно казва началник-отдела. 
- Вие, вече трети път искате отпуск за погребението на тъща си. Не е ли вече много?!!
- Г-не, откровено казано, и аз започвам да мисля, че тъща ми, меко казано, симулира...