Любка и Яне с ново шоу! Той: РЗС е единствената дясна партия! Тя: Внимавай, ще ти спретнат гей-компромат!

ЧАС ПИК

Любка и Яне с ново шоу! Той: РЗС е единствената дясна партия! Тя: Внимавай, ще ти спретнат гей-компромат!

22460
на 16.06.2013
Любка и Яне с ново шоу! Той: РЗС е единствената дясна партия! Тя: Внимавай, ще ти спретнат гей-компромат!
Автор:   ПИК

Две от най-верните пионки на ГЕРБ - Яне и Любка Кулезич си спретнаха ново шоу, но не в някое кабаре, а в ефира на Нова телевизия.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

В приятелски разговор продължил около 30 минути т.нар. тв. водеща даде трибуна на човека, спечелил точно 1,63% на парламентарните избори. Двамата се обръщаха един към друг с Люба и Яне, все едно, че са на плажа, а не пред хиляди зрители.

Кой знае защо Кулезич използва телевизионния ефир, за да изчетка слугата на мутромилиционерската клика.

"Яне, хората вече на никой не вярват. Ти разкриваш корупционни сделки! Внимавай, ще ти спретнат някой гей-компромат", майчински го предупреди Любка.

"Не се притеснявам. РЗС е единствената дясна партия. Хората ще започнат да трошат, но не в буквалния смисъл, а ще трошат преградите на лицемерието", напевно обясняваше Яне. Той определи Васил Петров, тъст на Делян Пеевски като мрънкащ чичка, който го мързи да си напише името. Тя от своя страна също нападна Пеевски, определяйки избора му за шеф на ДАНС като разврат. Любка се опълчи на Пеевски, едва през последните 2 дни, след като през последните 5 години се хранеше от ръката му и я целуваше.

Както ПИК вече писа, Кулезич сякаш забравя, че е бизнес съдружничка с главния редактор на "Уикенд" Мартин Радославов, един от приближените сътрудници на Делян Пеевски.

В края на разговора Кулезич направи едно прозрение, от което е добре да се поучи самата тя: "Към доверието в момента има най-голям дефицит. Хората вече не си вярват".

Права си Любке! И как и в какво да вярват хората, като гледат как всяка събота и неделя се въртиш като пумпал и сменяш господарите си с невероятна бързина. Как да ти вярват след като, с твоята рубрика превъръщаш уважаваната иначе медия в слуга на мутромилиционерската клика и пажовете й.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО) ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК