Любовник на убития данъчен става обвиняем - имало гейсвада

ЧАС ПИК

Любовник на убития данъчен става обвиняем - имало гейсвада

12027
на 26.08.2014
Любовник на убития данъчен става обвиняем - имало гейсвада
Автор:   ПИК

Колеги от НАП съобщили на покрусената майка трагичната вест

Последвайте ни в Google News Showcase

Един мъж е обвинен за бруталното убийство на служителя в столична данъчна служба Румен Шопов в събота. Очаква се утре прокуратурата да внесе искане в Софийския градски съд да задържи под стража обвиняемия.

препоръчано

53-годишният компютърен спец бе намерен мъртъв в дома си, а в съседна стая в жилището полицаите откриха ранен 29-годишен мъж, пише "24 часа".

Според разследващи причина за касапницата е гейсвада.

Шопов е убит след удари с нож в областта на главата. Предполага се, че двамата мъже са били любовници.

Майката на Шопов разбрала за убийството чак в понеделник. От данъчното в район “Сердика”, където работел Румен, се обадили на жената, за да изкажат съболезнованията си. От местното РПУ обаче не ѝ били съобщили за убийството на сина ѝ. Възрастната жена живее във Велики Преслав, откъдето е и Румен. Жената е с едно дете, а съпругът ѝ починал преди години.

Шопов има и куче - хъски Сара.

Колегите му в данъчната служба са силно притеснени за съдбата на животното и изявяват готовност да го гледат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ пред ПИК TV: ГЕРБ, ДПС и ППДБ потискат кампанията, защото разчитат на твърдите си ядра! Нови компромати - в седмицата преди вота (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК