Маг свали сутиена на актриса, без тя да забележи

Бомба

Маг свали сутиена на актриса, без тя да забележи

28763
на 22.05.2016
Маг свали сутиена на актриса, без тя да забележи
Автор:   ПИК

Аманда Холден от журито на конкурса „Имам талант” във Великобритания послужи за илюстрация на уменията на един от участниците в шоуто

Кристиян Ли от Лондон шашна публиката и журито на конкурса „Имам талант” във Великобритания с уменията си. Истинско шоу сътвори той когато успя да свали сутиена на актрисата Аманда Холден, член на журито на конкурса, която покани да му партнира на сцената.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Холден дори не забеляза, че се е лишила от съществена част от гардероба си и едва след минути осъзна какво е станало. Магът умело е успял да разкопчае и свали сутиена, докато двамата с актрисата представят прочутата сцена от филма „Титаник”, когато героите са на носа на кораба и се носят през морето.

Ли върна сутиена на актрисата едва след като тя отново зае мястото си в журито.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК