Майката на Слави Трифонов да знае: Синът й е педал и перверзник, да не чака внучета от него!

ЧАС ПИК

Майката на Слави Трифонов да знае: Синът й е педал и перверзник, да не чака внучета от него!

343874
на 14.02.2016
Майката на Слави Трифонов да знае: Синът й е педал и перверзник, да не чака внучета от него!

Да го знаят и родителите на Крисия, Гери и господин Андреев. Както и подписалите се за референдума му

Последвайте ни в Google News Showcase

Станислав Трифонов пуснал из София билбордове "Скъпа моя Недялко" по случай Свети Валентин.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Това е добре. Най-после на всички стана ясно, че е най-обикновен татуиран педал. И манаф.

Той си го е признал и в показанията в полицията. Официално. "Аз съм гей", написал собственоръчно шоуменът от Учиндол, който иначе иска да спасява България с референдум. Това ще остане за историята.

Хубаво е мама му Здравка да знае, че няма да дочака внучета, защото синът й е хомосексуалист, иска да опъва мъже и да "маже вагините им" с "Интимохелп". И татко му Тодор да знае, и сестра му Петя, че и племенникът му. 

Хубаво е да го знаят и родителите на невръстните таланти, които пращат децата си в предаването "Запознай се с малките". Родителите на Крисия, на Гери, на господин Андреев... Чичко водещият е перверзник, иска да си ляга с други чичковци. 

В интерес на истината съжалявам този човек. Комплексиран, самотен, без дом, семейство и деца, с постоянно рутещ се рейтинг. Навръх празника на любовта, вместо да каже на жена си "обичам те", се гаври с мен. И се заблуждава, че е много смешно, че ми е натрил носа, че сега аз съм се свил в някой ъгъл и треперя от унижение и страх. 

А аз просто му гледам сеира, чудя се докъде ще стигне простотията му.

Казах го още преди две седмици: с мен крайно се е объркал, не съм Богдан Томов, Вучков, Радо Шоу или Володя Стоянов. Той бил "упорит любовник". Аз пък съм упорит, последователен и отмъстителен противник.

И въпросът не е, че се гаври с мен. Въпросът е, че разплаква майка ми вече десет години поред и че вбива клин в семейството ми. Онзи ден поканил в предаването си брат ми Асен Йорданов с единствената цел да вкара интрига и да предизвика емоционално баща ми, който излезе с писмо в моя защита. 

Оставям на съвестта на брат ми, че е приел поканата. 

Преди две седмици призовах Станислав Трифонов да дойде лично при мен, без охрана и бронирани джипове, и да ми каже в очите гадориите, които изрича от екрана или ми праща под формата на писма. Обещах му и че ако не дойде той, ще дойда аз. Явно не е приел думите ми насериозно, но аз ще го почакам още много малко. 

Със сигурност и аз бих могъл да опаша София с билбордове с лика на Ицо Петрофф, например, на които да е изписано: "Славуцо, запознай ме с малкия". 

Само че няма да си играя на евтини хуморески и скечове. Чакам Станислав, Слави, Славуца или каквото и там да е, да се яви при мен и да си поговорим по мъжки. Обратното броене започна отдавна. 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК