Макрон решава до дни дали да бомбардира Сирия

Европа

Макрон решава до дни дали да бомбардира Сирия

15571
на 11.04.2018
Макрон решава до дни дали да бомбардира Сирия
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че през следващите дни ще вземе решение дали да нанесе военни удари по обекти в Сирия, където се произвеждат химически оръжия, предаде Ройтерс.

препоръчано

Макрон заяви на съвместна пресконференция със саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман, че окончателното решение ще бъде взето след консултации със САЩ и Великобритания. "В този контекст ние ще продължим да обменяме техническа и стратегическа информация с партньорите ни Великобритания и Америка, и през следващите дни ще обявим решението си", каза той.

Макрон добави, че ако има удари, те няма да са насочени срещу съюзниците на сирийското правителство, а срещу обектите, където се произвеждат бойни отровни вещества.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО) ПИК TV! Зам.-шефът на Сметната палата, нарочен за служебен премиер: Съжалете ни! Жена ми от месец не спи (ВИДЕО)
ново
Днес: 108
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК