Малката Рижа отново в акция! Вся смут сред бургазлии, заплашва с химикалки във врата (снимки)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Малката Рижа отново в акция! Вся смут сред бургазлии, заплашва с химикалки във врата (снимки)

80682
на 12.11.2014
Малката Рижа отново в акция! Вся смут сред бургазлии, заплашва с химикалки във врата (снимки)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Малката Рижа пак вдигна на крак бургаския ж.к. Меден рудник, като около 10 часа тази сутрин псува и размахва среден пръст пред фитнес, пише Флагман.

препоръчано

Охраната се опитва да го озапти, чака полиция да дойде, за да го прибере, казаха очевидци на поредния екшън, разигран от 27-годишния Симеон Стоянчов.

Малката Рижа днес отново е в действие


Размахва средни пръсти, крещи на жените "Ку`во, ще ти забия химикал във врата", напълно неадекватен е”, казаха очевидци пред Флагман.бг.

Шокирани очевидци казаха, че след агресията, излята пред фитнеса, Стоянчов вече е избягал в неизвестна посока и все още е на свобода. По данни на жители на комплекса малко по-рано днес той избухнал и на бензиностанция в района, където бутнал служителката, тъй като не искал да си плаща за гориво.

"Страх ни е вече да се движим в района, предупредили сме близките си да стоят далеч от този мъж, за да не пострадат. Няма ли кой да го арестува", ядосваха се минувачи.

Вчера Симеон Стоянчов отново сътвори „геройство” като изскочи бос и  по къси панталони на кръстовище в ж.к. „Меден рудник”, размахваше безконтролно ръце и създаде суматоха в движението.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК