МАНИЯ! Милионери пръскат луди пари за доживотни оргии

Само в ПИК
МАНИЯ! Милионери пръскат луди пари за доживотни оргии
Автор: ПИК
Дата
Дата
15035
Коментари
2
МАНИЯ! Милионери пръскат луди пари за доживотни оргии

Доживотен достъп до секскруизи, уроци по орална любов и порно на живо източва по милион долара от сметките на разгонени богаташи. Един от най-ексклузивните американски сексклубове за милионери предлага ВИП пакет с доживотен абонамент за тузарски секспартита в тайни имения и яхти. Бесни оргии без задръжки в компанията на заможни господа и палави мадами примамват любителите на еротичните преживявания. 

Всеки от платилите може да прави секс с когото и колкото си поиска, а могат и да гледат порно на живо. Едва трима щастливци обаче могат да се сдобият с ВИП членство, като двама вече са заграбили пакетите на промоционални цени от около 350 хиляди долара, вторият е бил с цена 425 хиляди. Сега пък се търси желаещ, който да закупи и третия пакет на стойност 1 млн. долара. 

Освен достъп до всички еротични партита ВИП, клиентите имат на разположение секс учител за 24 часа в денонощието, който да им дава уроци по еротични изскуства, както и съвети как са правят тройки и четворки, как да си доставят удоволствие със садо мазо, да се справят с няколко палави любовници наведнъж. 

Партитата за момента се провеждат единствено в Лос Анджелис и Ню Йорк, но с разрастването и търсенето, създателят на публичния дом Деймън Лоунър започва да организира еротични купони в Манчестър, Москва и Рим. На изключителен интерес се радват секскруизите около Кан. Обикновените членове на клуба трябва да кандидатстват за достъп, но пък очевидно си заслужава, тъй като само преди няколко месеца за 99 свободни места, над 100 богаташи са кандидатствали за достъп до секспартитата. 

Напиши коментар »
(2)
1
БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА НА СМЪРТНИ СЪЩЕСТВА
2
Ония смотаните Сланинова и С.С. Момата ли са!?!? И от там ли им са парите а не от огромните кражби за които знаем..!!??!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов в нощните заведения на Слънчев бряг?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Динко Динев
Динко Динев
строителен предприемач
Става на: 52 години
Младен Червеняков
Младен Червеняков
посланик на България в Черна гора
Става на: 63 години

Чък Норис не знае нищичко за аеродинамиката. Това се дължи на факта, че въздухът никога не посмя да окаже съпротивление на Чък.