Манолова: Очаквахме от ГЕРБ да се опитат да превърнат парламента в сляпо оръдие на Борисов

ЧАС ПИК

Манолова: Очаквахме от ГЕРБ да се опитат да превърнат парламента в сляпо оръдие на Борисов

4759
на 14.11.2014
Манолова: Очаквахме от ГЕРБ да се опитат да превърнат парламента в сляпо оръдие на Борисов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От ГЕРБ това сме го виждали, това го очаквахме, че ще се опитат парламента в сляпо оръдие на Бойко Борисов. Но защо останалите три присъдружни партии участват в това,нямам обяснения.

препоръчано

Това заяви народният представител от БСП лява България Мая Манолова пред журналисти във връзка с решенията на Временната комисия за изработване на проект на правилник за организация и дейност на НС.

Манолова заяви, че за нея е смайващо хора, които наричат себе си демократи, визирайки Реформаторския блок, да подкрепят предложенията във Временната комисия за изработване на проект на правилник за организация и дейност на НС.

„За мен е смайващо, че хора, които наричат себе си демократи, имам в предвид осовно РБ. Вчера те бяха редом с хората, които на улицата искаха повече прозрачност, публичност и контрол. Сега с тези гласувания те за пореден път предават своите избиратели. От ГЕРБ това сме го виждали, това го очаквахме, че ще се опитат парламента в сляпо оръдие на Бойко Борисов. Но защо останалите три присъдружни партии участват в това,нямам обяснения”, каза още Мая Манолова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК