Мария Габриел отива на младежкия форум на ГЕРБ във Варна

Само в ПИК
Мария Габриел отива на младежкия форум на ГЕРБ във Варна
Автор: ПИК
Дата
Дата
3696
Коментари
14
Мария Габриел отива на младежкия форум на ГЕРБ във Варна

Под наслов „Десет успешни” във Варна се провежда десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. В обучението, което се състои в Гранд Хотел Варна, участват над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. Сред лекторите в семинара са зам.-председателят на 44-тото Народно събрание Цвета Караянчева, вицепремиерите Томислав Дончев и Екатерина Захариева, министърът на правосъдието Цецка Цачева, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, председателят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова. 

Днес, от 9.30 часа, специално участие във форума ще вземе Мария Габриел - еврокомисар по цифровата икономика и общество. Лекцията на българския представител в Европейската комисия ще бъде на тема: „Европа на днешния и утрешния ден – цифрова и дигитална, но все пак близка и реална”. Лектор в последния ден от форума ще бъде и политологът Антоний Гълъбов. 

Десетият летен университет на МГЕРБ по традиция се провежда със съдействието на фондация „Ханс Зайдел”, чийто ръководител на Института за стипендии проф. Ханс-Петер Нидермайер също ще вземе участие с лекция, посветена на ролята на ЕС в световната политика.

Още по темата
Мария Габриел започва борба с фалшивите новини
Часовник
14:49
Еврокомисарят по дигитализацията Мария Габриел обяви, че започва систематична работа срещу разпространението на фалшиви новини. На брифинг в Брюксел Габриел коментира, че иска да чуе мнението на...
Напиши коментар »
(14)
1
Ей така се пилеят парите на българските и европейски данъкоплатци , а те гърбят до припадък !
2
Стига с тези к .урви бе,Пърдо.Ша ви е.ма в гьотверените пикаджийски.Да ви е.баааааа......
3
Ханс Зайдел=Сорос=Отворено общество=Америка за България. Затова там са и Габриел и Томислав и всички от котолото на Сорос.
4
Винаги ми е било чудно, как понасят гербавите толкова неподправена, истинска и силна омраза на народа към тях ? Направо ненавист се излъчва от народонаселението към режим им. Наскоро дори в София един дядо ял бой, защото бил с фланелка на Б.Б.. Не вярвам, че не отварят който и да е форум в интернет в който и да е сайт и навсякъде попържни, ругатни откровени псувни за тях. А те като тепегьози се усмихват спомняйки си за задоволеният си живот и продължават напред. Като това селско девойче Габриел. От общинско жилище до еврокомисар само да духаш на правилното място.
5
Пропуснах случайно Захариева, Цецка не знам защо е там.
6
и кво мутресата , ГОЛЕМ ТАЛАНТ ША ДОДИ ТАЯ ЩОМ ТОЛКО БЪЪРЗО ПОРАСНА ,СКРИТ ТАЛАНТ, ИЛИ И Е НА НАПРЕКО ИЛИ НЕЩО ПО.............., РАПОНА НЕМА КАК ДА НЕ ЗНАЕ
7
А. ДЕСА ДУЛОВСКА. ЩЕ БЪДЕ ЛИ. ЩЕ ИМА СУДЖУЦИ НА КОРЕМ. И БАБА МЕНДА ГО ОБИЧА
8
Горките младежи. На какво са подложени следвайки мечтата си да станат суджуци. Но те не знаят поговорката "Бъдещето е на младите, но настоящето-никога."
9
Всеки старец, който с треперещи ръце си купува парче хляб и кофичка нещо като кисело мляко, плаща 20% ДДС, всеки болен като си купува лекарства плаща 20% ДДС, за всеки памперс и всяко детско пюренце, родителите плащат 20% ДДС. Отделно данъци, безумни лихви върху просрочието им, ащцизи и какво ли не. От тези измъчени народни парици ГЕРБ прибира всяка година близо 13 милиона лева държавна субсидия, които отиват за ей такова зарибяване на младите - хотелче с четири звезди, ядене, пиене, нахъсване за грабене, учене на мурафети как 10 години да се осираш до ушите, но да твърдиш, че и десетях са супер успешни. По-гнусни същества от герберите едва ли някога ще се родят, на фона на тях орките са симпатични и мили същества.
10
Тотал щета !
11
Що ша дири таа там бре, ша пръцка националнио химн на френски ли....?
12
Ще им раздават суджуци и пистолети да гърмят по рождени дни! Скоро идва Видовден! Всекиму своето....
13
Не ми се гледат грозни чавги.Повръща ми се от банални герберски физиономии.
14
Основные преимущества мойки с самообслуживанием перед портальной автомойкой Современный отечественный автомобиль — это сложнейшее техническое устройство, которое нуждается в грамотной эксплуатации и постоянном обслуживании. Мойка легкового авто считается важным компонентом технического обслуживания, потому как она дает возможность не только сделать машинку визуально чистой, но и защитить от коррозии сам кузов авто, увеличив время его службы. В последние 8 лет всё большей популярностью по всему миру, в том числе и в России, пользуются мойки-самообслуживание и причин для этого можно отыскать сразу несколько. Главный аргумент в пользу строительство моек самообслуживания под ключ — это колоссальная экономия денег на регулярной мойке авто, по сравнению с использованием классической портальной автомойки. Приехав на мойку нового типа, вы будете платить только за эксплуатацию компрессоров и места на мойке, причем тарифы здесь предельно щадящие. Ещё большей экономичности можно достичь, если использовать свои косметические химикаты, а не искать их на мойке.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

В тъмна улица се разминават двама. - Господине, да сте виждал наоколо полицай? - пита единият. - Не, не съм - отговаря другият. - Добре тогава, сваляйте палтото и часовника!