Вход
София
Времето в София 2 o C

Мария Габриел подкрепи омбудсмана Мая Манолова в борбата й срещу двойния стандарт при храните

Мария Габриел подкрепи омбудсмана Мая Манолова в борбата й срещу двойния стандарт при храните

14:41
260
2
Мария Габриел подкрепи омбудсмана Мая Манолова в борбата й срещу двойния стандарт при храните
Автор: ПИК
08.09.2017
2
260

Омбудсманът Мая Манолова се срещна в институцията с българския еврокомисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел. Двете обсъдиха основните теми, по които ще си сътрудничат и обменят опит като защитата на личните данни, киберсигурността, гражданските организации, както и жалбите на гражданите, които постъпват в Европейската комисия в София. Това съобщиха от пресцентъра на Обмдудсмана на Република България.

Мария Габриел пред младежи от ГЕРБ: Социалният стълб на ЕС ще бъде част от бъдещето на Европа

Мария Габриел пред младежи от ГЕРБ: Социалният стълб на ЕС ще бъде част от бъдещето на Европа

Социалният стълб на ЕС ще бъде част от бъдещето на...

на 03.09.2017

Манолова изрази готовност при необходимост да съдейства в решаването на техните проблеми. В срещата участваха още заместник-омбудсманът Диана Ковачева и ръководителят на представителството на Европейската комисия Огнян Златев.

„Една от главните ни теми е свързана с монополите, но в момента сме се фокусирали върху двойния стандарт в храните“, уточни Манолова. Тя запозна еврокомисаря с всички предприети действия за защита правата на българските потребители.

„Поздравления, че сте повдигнали тази тема. Когато говорим за стандарти с храните, няма някой, който да няма своя интерес и да не иска да има ясна защита на определени правила, за които претендираме, че са еднакви за всички“, категорична бе Мария Габриел.

Тя увери Манолова, че институцията на омбудсмана може да разчита на подкрепа в нейно лице по всички теми, които са свързани с правата на гражданите.

свързани новини
Сподели:
Напиши коментар »
(2)
1
А нещо за 'двойния стандарт' при наемите? Няма ли да направи нещо госпожата?
2
Освен това, г-жа Мария Габриел е подала жалба до мене, в която се оплаква от сехоално насилие и домашен тормоз от страна на мъжа си, френският гражданин г-н Габриел (85г.). Г-н Габриел приемал кокаин и циалис и я изтезавал с розови белезници, камшик, бата за бейсбол, ботилки от уиски "Грантс" , понякога в продължение на часове, понякога с денонощия - до 72 часа. Комуникацията била затруднена, защото той не знае български ез., тъй като не е посещавал училище. В брачния договор й се обещавало, че щом той навърши възраст за купуване на индулгенция от св. Петър, тя ще бъде "веселата вдовица" и ще наследи неговото богатство, което е значително, но към момента той отказвал да се представи пред същия за получаване на индулгенцията. Брачния договор е преведен от заклет преводач. Изискала съм справка от агенцията кой е той, и ще му пратя призовка за изслушване. Ще сезирам паралелно Съда за правата на човека в Люксембург, за да се задвижи отсега процедурата. По същия начин ще постъпя, когато завходират жалбата на г-жа Ева Майдел и на г-жа Моника Пантцидис.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Трябва ли България да приеме Истанбулската конвенция за насилието над жени и "третия пол"?
архив

- И, бате, не е имало ник’ва Троянска война, щот’ аз в Троян ги познавам и никой не се е бил за ник’ва Елена. Веднъж се сбиха за една Цвета и т’ва беше...

няма нови новини
Днес: 315
сега
2580
четат ПИК
сега
четат тази новина
БОМБА В ПИК TV! Кой подвежда Борисов? Заговорът на обратните (ФАКСИМИЛЕТА)
x
Ето коя е най-благоприятната възраст за забременяване
x